5 voordelen van een waterdispenser voor jouw bedrijf

Een waterfontein op kantoor, in het atelier of in de eetruimte van je bedrijf is een slimme keuze. Niet alleen stel je er je werknemers en klanten tevreden mee, het is ook positief voor de werking van je bedrijf. Hoe dan? Ontdek hier de 5 voordelen.

januari 16, 2024
culligan waterdispenser handsfree-2
1200-44781736-relaxed-young-businessman

1. Altijd fris water in de buurt

Het is gewoon makkelijk, zo’n waterkoeler op je werkplek. Geen gezeul met bakken literflessen, het neemt geen plaats in de koelkast en je werknemers hoeven het gewicht van een volle drinkfles niet meer mee te dragen. Plat of bruisend, gekoeld of heet? Allemaal mogelijk! Het enige wat je moet doen, is een glas nemen en het vullen aan de waterfontein.

2. Verhoogt de prestaties

Water drinken verbetert de concentratie, dat is een feit. Het helpt tegen vermoeidheid, hoofdpijn en helpt je brein beter werken. Even wat cijfers: je brein bestaat voor 80% uit water, na vochtverlies van 2% van je lichaamsgewicht zwakken de prestaties al af en vanaf 8 glazen per dag verhogen je cognitieve vaardigheden met 30%. Motiveer je werknemers dus om veel te drinken met een waterdispenser.

 

 

3. Het is gezond

Niet alleen voor je brein, maar voor je hele lichaam. Al je organen hebben water nodig voor een optimale stofwisseling en ook het immuunsysteem versterkt door water. Of het nu uit een leidingwaterkoeler of een flessenwaterkoeler komt (lees hier waarom leidingwater gezond is). Met andere woorden, hoe meer water je werknemers drinken, hoe minder ziektedagen ze moeten opnemen. Al is te veel water ook niet goed 😉

verminderafval

4. Minder afval (= goed voor je bedrijf én voor de natuur)

Met een waterkoeler spaar je bergen plastic afval uit, zeker met een leidingwaterkoeler. Minder afval betekent ook minder afvalverwerking voor je bedrijf, waardoor je geld én energie uitspaart. Daarvoor is een leidingwaterkoeler de meest duurzame oplossing. Draag met je bedrijf bij aan gezondere planeet, kies voor een waterdispenser op leidingwater. Lees meer over Culligan en ecologie.

5. De perfecte plek voor smalltalk

Een goede werksfeer is even belangrijk als goede verkoopcijfers. Daar hoort ook een ‘alles goed?’, een ‘Goh, de teambuilding was toch tof hé’ en een grapje bij. En waar kan je die kleine gesprekjes beter voeren dan bij de waterkoeler?

 

Een Culligan waterdispenser is dus de beste nieuwe collega die je kan aannemen. Hij voorziet water, zorgt voor meer concentratie, beperkt afval én brengt sfeer tussen je werknemers. Benieuwd naar het CV van onze waterkoelers? Neem hier een kijkje.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *