Onze merken

Sector Offices 4
Culligan Image

Wereldwijd erkend, vertrouwd in de industrie

Waar ter wereld je ook gaat, de kans is groot dat je onze merken in de buurt vindt. We zijn er trots op dat we een van ’s werelds meest erkende en vertrouwde namen op het gebied van water zijn, een reputatie die we hebben opgebouwd door een erfenis van vertrouwen, innovatie, service en kwaliteit.

Wij leveren schoner, zachter water over de hele wereld met merken als Culligan, Zip Water, ZeroWater, Blupura, Quench en meer. Van huizen en kantoren tot de industrie en hele steden; met elk glas laten we onze toewijding aan schoon water zien.

Overal waar mensen beter water nodig hebben, zijn wij er. Onze brede voetafdruk stelt ons in staat om een sterke positieve impact te hebben op wereldwijde duurzaamheid.

Internationale merken

Al meer dan 80 jaar is Culligan uw lokale, full-service waterexpert. Culligan ontwerpt, installeert en onderhoudt onthardings-, filtratie-, flessen- en flessenloze wateroplossingen die generaties lang tevreden klanten hebben laten genieten van het beste water.

Zip, de producent van ‘s werelds meest geavanceerde drinkwatertoestel, heeft bekroonde technologie om huizen en bedrijven onmiddellijk te voorzien van gefilterd, gekoeld, kokend of bruisend water.

Dankzij de geavanceerde ionenwisselingstechnologie en 5-traps filters verwijderen ZeroWater kruiken en filters vrijwel alle (99,6%) detecteerbare opgeloste vaste stoffen, vergeleken met maximaal 50% bij andere toonaangevende merken.

Onze merken