Onze service

Ons team van specialisten zorgt voor u en uw producten. Van installatie tot onderhoud en nazorg. Vertrouw op de experts. Vertrouw op Culligan.

Culligan 3
Culligan Image

Waarom kiezen voor Culligan?

Ervaar gemoedsrust met Culligan – al meer dan 85 jaar uw vertrouwde partner voor gespecialiseerde waterapparatuur.

Of u nu een verfrissende waterkoeler, een betrouwbaar wateronthardingssysteem, een veelzijdige multifunctionele kraan of handige openbare drinkfonteinen overweegt, met ons team van experts bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt er zeker van zijn dat onze gekwalificeerde waterspecialisten de prestaties van uw systeem zullen optimaliseren, zodat u altijd kunt genieten van het beste water, precies wanneer u het nodig hebt.

Met Culligan is beter water slechts een stap verwijderd.

Contacteer ons

Onze servicepakketten op maat, geleverd door onze experts

Ontdek diensten die zijn afgestemd op de vereisten van onze producten:

Culligan Image

Waterkoeler service & onderhoud

Klaar om je waterkoeler bij ons te huren? Wij bieden je een volledige service.

Dit omvat installatie, doorlopend onderhoud, vervangen van filters en interventies bij eventuele storingen. Om ervoor te zorgen dat je waterkoeler hygiënisch en veilig in gebruik is, zorgen we ook voor een regelmatige ontsmetting.

U kunt er ook op vertrouwen dat we u het beste advies geven, zoals het kiezen van de juiste locatie voor uw toestel, ervoor zorgen dat deze dicht bij een leidingwaterpunt staat of indien nodig het voorzien van extra leidingen.

Culligan Image

Totale zorg voor multifunctionele kranen

Wij bieden service- en onderhoudsplannen die alles dekken wat je nodig hebt voor je instant waterkraan.

Leun achterover en ontspan terwijl wij voor alles zorgen, van regelmatig onderhoud tot filtervervangingen, systeem- en veiligheidscontroles en snelle hulp,

We begrijpen hoe belangrijk het is om je apparatuur in topconditie te houden, zodat je er ononderbroken gebruik van kunt maken.
We doen er nog een schepje bovenop door in heel België instant waterkranen te installeren.

Culligan Image

Installatie & onderhoud van waterfonteinen

Onze getrainde technici zijn gespecialiseerde installateurs van waterfonteinen en flessenvulstations voor binnen en buiten.

Voorafgaand aan de installatie voeren we een grondige inspectie van de locatie uit, waarbij we rekening houden met een gemakkelijke toegang tot een drinkwaterleiding en een efficiënte waterafvoer.

Tijdens een preventief onderhoud vervangen we je filter jaarlijks om de levensduur van je machine te verlengen. Dit helpt bij het verwijderen van schadelijke vervuiling van zowel uw gebruikers als de machine zelf.

Certificaten en erkenningen

We zijn er trots op dat we de volgende certificaten en erkenningen hebben.

Installatie
Als installatiespecialisten zorgen onze technici voor de best mogelijke installatieomstandigheden voor uw product. Geen klus is te groot of te klein.
Onderhoud
Wij geloven in regelmatig onderhoud van uw waterapparatuur, inclusief het vervangen van filters of onderdelen en regelmatige ontsmetting.
Interventies
Problemen? Bel gewoon onze volledig beheerde naar onze klantenservice en we repareren of vervangen uw toestel.
Advies
Weet u niet zeker wat het juiste product voor u is? Praat met onze experts en krijg vrijblijvend advies over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact op met een expert

Vul dit formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw vraag.

    By submitting my data, I declare that I have read the privacy policy*