We transformeren water om levens te beïnvloeden en de planeet voor iedereen te beschermen.

image 1

Wij zijn Culligan.

Onze missie is om mensen direct toegang te geven tot schoon, veilig en beter smakend water via onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van duurzaamheid, wetenschap en service.

Culligan International
10_Outdoor_Front-Door-Technician_6792 1

Uw partner voor beter water.

Al meer dan 80 jaar is Culligan een wereldleider op het gebied van waterbehandeling en biedt een uitgebreid assortiment oplossingen, van eenvoudige thuisfiltratiesystemen tot commerciële drinkwateroplossingen. We zijn uitgegroeid van een leverancier van waterontharders voor woningen tot een vertrouwde naam in meer dan 90 landen, met meer dan 35 merken in ons portfolio. Als mondiale en lokale waterexperts zetten wij ons in om water te transformeren om levens te beïnvloeden en de planeet voor iedereen te beschermen.

Onze geschiedenis
Al meer dan 90 jaar zijn we op een missie om schoon, gezond en heerlijk smakend water te bieden.
1936
1958
1990
2021
2022
2023
Onze geschiedenis
Al meer dan 90 jaar zijn we op een missie om schoon, gezond en heerlijk smakend water te bieden.

Onze Voetafdruk

Water transformeren voor miljoenen mensen wereldwijd.

Onze producten en diensten zorgen voor schoon, veilig water in huizen, kantoren en gemeenschappen over de hele wereld.
Map 1
140 miljoen
Jaarlijks worden 140 miljoen consumenten bediend
90+
landen met directe en indirecte activiteiten
20.000
servicebezoeken per dag
14.000+
werknemers wereldwijd
ourimpact_hero 1

Doen wat goed is voor mens en planeet.

We zijn toegewijd aan het transformeren van water, het positief beïnvloeden van levens en het verbeteren van de wereld. Bekijk ons ​​werk op het gebied van duurzaamheid, innovatie, diversiteit en inclusiviteit, en meer.

Download ons ESG-rapport

Onze Duurzaamheidsverbintenissen

Homes glass water 1

Wij bieden duurzame alternatieven voor allerlei soorten hydratatiebehoeften, of het nu thuis, op het werk of onderweg is. We hebben tools voor de beoordeling van de levenscyclus van producten ontwikkeld en geïmplementeerd die gebaseerd zijn op data, en tegen 2030 streven we ernaar om 100% van onze nieuwe producten te evalueren aan de hand van ESG-criteria.

We werken actief aan het volgen en verminderen van onze impact op het milieu door onze CO2-uitstoot te verminderen, het waterbeheer te bevorderen en de biodiversiteit te beschermen.

Wij zetten ons in voor het opbouwen van een diverse, rechtvaardige en inclusieve mondiale werkplek. Onze doelstellingen voor 2030 zijn onder meer het hebben van ten minste 35% vrouwen in managementrollen en het vergroten van de multiculturele werkomgeving.

Wij streven ernaar om op een verantwoorde en ethische manier zaken te doen en daarbij iedereen met respect te behandelen. Om onze doelstellingen te verwezenlijken, hebben wij hoge targets voor de toekomst gesteld. Tegen 2030 streven we ernaar dat al onze leveranciers onze Gedragscode voor Leveranciers en ESG erkennen en naleven.”

Protecting the Environment

>500 miljoen kg
Jaarlijk >500 miljoen kg plastic vermeden
~5 miljard kg
Jaarlijks wordt ~5 miljard kg CO2-uitstoot bespaard
Jaarlijkse vermindering van het aantal plastic flessen voor eenmalig gebruik met ~40 miljard

Bereken de milieu-impact

Bekijk de positieve verandering
die jij kan teweegbrengen.

Wanneer je Culligan gebruikt, help jij het milieu.
Selecteer een product om te zien hoeveel grondstoffen jij bespaart.

Categorie:
Tijd:
Je bespaart:
01
flessen water voor eenmalig gebruik van 500 ml
02
kg plastic
0
kg CO2
Dat zou gelijk zijn aan:
0
Kilometers gereden door een auto3
0
Uren LED-lampwerking4
0
Uren gevlogen met het vliegtuig5
0
Boomzaailingen gekweekt gedurende 10 jaar6

De gepresenteerde gegevens zijn gebaseerd op de geselecteerde productregio.

  1. Gebaseerd op hetzelfde volume water dat wordt verbruikt met Culligan-producten en met het meest relevante vergelijkingsmiddel, zoals plastic PET-waterflessen van 500 ml, of water gekookt in een waterkoker.
  2. Gebaseerd op het totale gewicht aan plastic dat wordt gebruikt in plastic PET-waterflessen van 500 ml, vermindert met het totale gewicht aan plastic dat wordt gebruikt in Culligan-producten en verpakkingen.
  3. Gebaseerd op de CO2-impact van de afstand die wordt afgelegd door een gemiddeld personenvoertuig op benzine, gebaseerd op de Amerikaanse EPA https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator
  4. Gebaseerd op de CO2-impact van een LED-lamp (light-emitting diode) van 9 watt die in Australië wordt gebruikt.
  5. Gebaseerd op de CO2-impact van het aantal vlieguren van de Boeing 747-400 (gebruikt voor internationale langeafstandsvluchten), gebaseerd op Carbon Independent https://www.carbonindependent.org/22.html
  6. Gebaseerd op de CO2-impact van het aantal vlieguren van de Boeing 747-400 (gebruikt voor internationale langeafstandsvluchten), gebaseerd op Carbon Independent https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gases-equivalencies-calculator-calculations-and-references#seedlings