Waterdispenser

De waterdispenser van Culligan, dat is dag in dag uit genieten van heerlijk gezuiverd en fris water. Zowel thuis als op het werk!

Welcome 1

Onze wateroplossingen

Alles wat je nodig hebt voor zuiver water van hoge kwaliteit voor thuis en op het werk.

Leidingwaterkoelers

Duurzame hydratatieoplossing met vaste kosten.

Flessenwaterkoelers

Betrouwbare, gebruiksvriendelijke waterkoelers.

Kranen met filter

Geniet van gefilterd koud, kokend en bruisend water van de tap.

Hoog volume Waterkoelers

Duurzame koelers voor hoog verbruik.

Waterfiltratie Systemen

Kies ervoor om beter water rechtstreeks uit de kraan te drinken.

Waterverzachters

Zachter water is beter voor je huis en je gezin.

Levering van gebotteld water

Met onze betrouwbare en flexibele waterleveringsservice hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw waterkoeler zonder water komt te zitten.

Beter water op het werk en thuis

Hoe kunnen we je helpen?
Voor
Ik zoek
Frame-33

Thuis

Duurzame drinkwateroplossingen en waterverzachters voor thuis.

Bezoek de pagina

Op het werk

Hydratatieoplossingen die veilig en duurzaam water leveren voor een groot aantal sectoren.

Bezoek de pagina
GettyImages-977850572-2-1

Waarom voor Culligan kiezen?

Gemoedsrust
Onze diensten begeleiden uw selectie, passen oplossingen aan en bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud gedurende uw hele reis.
Vertrouwde ervaring
6 miljoen huishoudens en 2,5 miljoen kantoren genieten elke dag van ons schonere drinkwater.
Nieuwste innovatie
Als vertrouwde innovator op het gebied van watertechnologie en -service zetten we ons in voor de ontwikkeling van slimme, milieuvriendelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat mensen overal toegang hebben tot veilig water van hoge kwaliteit wanneer ze dat nodig hebben.

Gewaardeerd door de volgende bedrijven

+5000 bedrijven gebruiken onze oplossingen dagelijks

Culligan Image

40 Miljard minder plastic flessen per jaar wereldwijd dankzij de producten van Culligan.

Bij Culligan zetten we ons in om plastic voor eenmalig gebruik te helpen elimineren en om duurzaamheid en een groenere toekomst te bevorderen.

Lees meer over de stappen die we zetten om een betere, duurzamere wereld te bouwen.

Laatste nieuws & artikelen

Alles over de wereld van Culligan en het belang van beter water.

Een waterdispenser bij je thuis

In een handomdraai tovert Culligan gewoon kraantjeswater om in gefilterd, bruis, gekoeld of heet water! De voordelen van een drinkwatersysteem bij je thuis:

  • Op-en-top gezuiverd drinkwater: Merk je soms een vieze smaak of geur op aan je drinkwater? Aangenaam is dat niet. De krachtige filters van Culligan zuiveren alle slechte stoffen, zoals chloor, bacteriën of pesticiden, uit het water waardoor enkel het zuiverste en puurste water overblijft. En dat proef je!

  • Heet water zo uit de kraan: Snel nog wat pasta koken? Met een watersysteem van Culligan hoef je geen halfuur meer achter je fornuis te staan. Of zin in een theetje? Eén druk op de knop en genieten maar.

  • Bruis en gekoeld water: Niet iedereen drinkt graag water. Een gekoeld of bruisend drankje zal ervoor zorgen dat je zeker genoeg water op een dag drinkt.

Ook voor de installatie kan je op beide oren slapen. De fullservice dienst van Culligan komt het systeem bij jou thuis installeren.

Ontdek hier de drinkwatersystemen voor bij je thuis.

 

Waterdispensers voor bedrijven

Slim ondernemen? Da’s een Culligan aannemen! Ja, ook voor bedrijven is een waterdispenser een excellente investering, en wel om deze redenen:

  • Bye bye bacteriën en virussen: De hoogwaardige filters in onze waterdispensers zorgen voor drinkwater van de hoogste kwaliteit. Nieuw in ons gamma zijn de handsfree modellen. Dankzij contactloze bediening via een sensor zijn deze waterkoelers extra hygiënisch. Ideaal voor in een zorginstelling of een wachtkamer van een dokterspraktijk.

  • Voor een groener bedrijf: Wist je dat een waterdispenser op leidingwater ook ecologisch veel voordeliger is? Door gebruik te maken van gefilterd leidingwater, verkleint de afvalberg en jouw ecologische voetafdruk!

  • Houd je personeel gezond en fit: Hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen. Het zijn maar enkele symptomen door een tekort aan vocht. Met een waterdispenser in de buurt, zullen je medewerkers veel sneller de koffie en frisdranken laten staan en kiezen voor het gezonde alternatief: gekoeld (bruis)water.

  • Bespaar veel geld uit: Leidingwater in België kost gemiddeld minder dan €0,01/liter. Eenmaal geïnstalleerd, is een waterdispenser op leidingwater dus erg voordelig. Ook alle opslagkosten zijn vanaf nu verleden tijd!

Ontdek al onze waterkoelers voor bedrijven en kies de waterdispenser die het best bij jouw onderneming past. Robuust, modern en ergonomisch, met groot debiet of liever een compact tafelmodel en handsfree? Wat je keuze ook is, met de Culligan waterkoelers krijgt je onderneming een frisse boost.

 

Waterdispenser op leidingwater of op fles

Gekoeld en gezuiverd (bruis)water zo uit de kraan? Ja hoor! Een leidingwaterkoeler wordt rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Nooit meer sleuren met flessen, geen transportkosten meer en een oneindige voorraad water. Sounds like heaven!

Is er geen waterleiding in de buurt? Dan is een waterkoeler op fles de beste oplossing. Enkel een stopcontact zoeken, de waterfles op de waterdispenser plaatsen en je kan drinken.