Fris, gezuiverd drinkwater op kantoor

Overweeg je om een waterkoeler voor je bedrijf aan te schaffen? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Fris, gezuiverd drinkwater op kantoor houdt niet alleen je werknemers gezond en gehydrateerd, maar laat ook zien dat je als bedrijf bewust kiest voor een groene en duurzame toekomst.

 

 

Welke waterkoeler kiezen voor mijn bedrijf?

Waterkoelers voor bedrijven bestaan er in allerlei groottes en uitvoeringen. Niet altijd gemakkelijk om dan de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag op weg.

 

1. Staande waterkoeler, inbouwwaterkoeler of tafelmodel?

Veel of weinig ruimte beschikbaar? Dat zal voor een groot deel bepalen welke waterkoeler je nodig hebt. Het fijne aan een tafelmodel is dat het toestel zo op een tafel neergezet kan worden. Is ruimte geen probleem? Dan is een vrijstaande waterkoeler ook een goede keuze. Wil je echt voor die strakke, ‘cleane’ look, dan kan je ook kiezen voor een inbouwwaterkoeler. Het toestel zelf is van buitenaf niet te zien. De filters en machine zitten verstopt in de kast en het gefilterde water komt zo uit je kraan!

 

2. Waterkoeler op waterleiding of waterkoeler met flessen?

Met één druk op de knop tovert een waterkoeler op leidingwater gewoon kraantjeswater om tot gekoeld en gezuiverd (bruis)water! De voordelen? Nooit meer zeulen met plastic flessen, geen transportkosten meer en een oneindige voorraad water.

 

Een waterkoeler op fles is erg handig wanneer er geen waterleiding in de buurt is. Voor bacterievorming hoef je ook geen schrik te hebben. Het water in het reservoir staat niet in contact met de lucht waardoor bacteriën zich onmogelijk kunnen ontwikkelen. Ook komt Culligan minstens 1 keer per jaar langs om de waterdispenser te onderhouden of defecte onderdelen te vervangen.

 

 

Waterkoelers voor je bedrijf kopen of huren?

Bij Culligan kan je elke waterdispenser kopen of huren. Wie beslist om te huren, kiest voor gemoedsrust. De techniekers van Culligan komen regelmatig bij je langs om je waterkoeler te onderhouden. Zo blijft de dispenser jarenlang zijn optimale kwaliteit behouden. Is er iets defect? Geen probleem! Culligan biedt een gratis vervangingsservice aan.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een waterkoeler te kopen. De prijs is sterk afhankelijk van het model dat je kiest. Kies je voor een waterkoelers met een erg grote capaciteit of eentje met heel wat opties, dan zal de prijs uiteraard hoger liggen. 

 

Geef jouw bedrijf vandaag nog de frisse boost die het verdient. Vraag hier een offerte aan.

Snel geholpen