Er is geen
betere collega

Met een flessenwaterkoeler heb je in 1-2-3 toegang tot zuiver drinkwater op kantoor. Gezond, lekker én ook nog eens prijsvoordelig! Eindelijk een perfect alternatief voor de vele koffiepauzes en blikjes frisdrank op het werk. Scrol verder om ons aanbod aan waterkoelers met navulbaar vat te ontdekken.

Flessenwaterkoelers

Hoe werkt een waterkoeler op fles?

Bij een flessenwaterkoeler wordt een grote waterbidon op de waterkoeler geplaatst. De dispenser heeft geen aansluiting op de waterleiding nodig. Enkel het toestel in het stopcontact steken en je bent vertrokken! Zo flexibel en handig is een waterkoeler op fles dus.

 

Het perfecte drinkwatersysteem voor elk bedrijf

Goedkoper dan flessenwater

Doordat je het water in grotere bidons aankoopt, is het water van een flessenwaterkoeler tot wel 50 keer goedkoper dan gewoon flessenwater dat je in een supermarkt koopt. Van een goede investering gesproken! Bij Culligan kan je kiezen uit watervaten van 12 liter en 18,9 liter. Bestellen kan hier.

 

Het zuiverste water

Water is erg gevoelig voor bacteriën en virussen. In een waterkoeler op fles wordt het water extra gefilterd waardoor de kans op besmettingen uiterst klein is. Het water in het reservoir staat ook niet in contact met de lucht, wat de ontwikkeling van bacteriën tegengaat. Bovendien is gekoeld en gezuiverd water een stuk lekkerder dan halflauw water uit de kraan. 

 

Flexibiliteit

Aansluiting met een waterleiding is niet nodig. Overal waar elektriciteit is, kan je een flessenwaterkoeler installeren.  Om de flessen efficiënt te kunnen opslaan, schaf je ook best een opslagrekje voor waterflessen aan. Bij Culligan kan je zo’n rek kopen of huren. 

 

 

Flessenwaterkoelers met uitgebreide opties

Heet, bruis, gekoeld; tegenwoordig kan je met een flessenwaterkoeler allerlei soorten water tappen. Zo kunnen liefhebbers van een kopje thee of van een glas lekker spuitwater ook genieten van een waterkoeler!

 

 

Culligan draagt zorg voor je bedrijf

Hoewel een waterkoeler al de meeste bacteriën weghoudt, is het toch belangrijk om je waterkoeler regelmatig te onderhouden en reinigen. De servicedienst van Culligan doet dat uiteraard graag voor jou! Zij komen minstens 1 keer per jaar de buiten- én binnenzijde van de dispenser reinigen en desinfecteren de waterguard, het reservoir en de tappunten. Zo ben je altijd zeker van het zuiverste en lekkerste water.

 

Twijfel je nog tussen een leidingwaterkoeler of een waterkoeler op fles? Vraag hier meer info. Met onze expertise en ervaring maak je beslist de juiste keuze.

Interesse?
Vraag je offerte hier.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Snel geholpen