Vier redenen om een waterkoeler voor je bedrijf aan te schaffen

Water drinken helpt om productief, gefocust en creatief te zijn. Het is dan ook belangrijk dat je werknemers door de dag niet alleen van kopjes koffie nippen, maar ook voldoende water drinken. Met toegang tot fris en gezuiverd (bruis)water gaat dat een pak gemakkelijker! Overweeg je om een waterkoeler voor jouw bedrijf of organisatie aan te schaffen? Wij leggen je in dit artikel uit waarom een waterkoeler zo’n slimme keuze is.

januari 17, 2024
mani con bicchieri-ufficio

De voordelen van een waterkoeler in je bedrijf

 

1) Goed voor je portemonnee

Wordt er op het werk nog steeds flessenwater gedronken? Dat is niet alleen praktisch best onhandig, maar het komt ook nog eens duur uit. Door over te schakelen naar een waterkoeler spaar je maar liefst 30 tot 70% kosten uit. Hoe kan dat? Leidingwater kost veel minder dan water uit een fles. En toch zal het water even zuiver zijn en lekker smaken, want onze waterkoelers hebben een speciaal filtersysteem die 99,9999% van de bacteriën en virussen zuivert. 

 

2) Houd je medewerkers gezond

Zieke werknemers wil je natuurlijk koste wat kost vermijden. Over het algemeen is de kwaliteit van het Belgische drinkwater acceptabel; dat wil zeggen, het is gezond en veilig om te drinken. Maar het systeem is helaas niet waterdicht, zoals onder andere bleek in de stad Evergem bij Gent, waar een grootschalige legionella-uitbraak 16 mensen had besmet.

Wil je 100% op safe spelen, dan kies je beter voor een waterkoeler met onze ingebouwde Firewall technologie. Die maken gebruik van Uv-licht om bacteriën en virussen te vernietigen voordat ze je glas bereiken. Ook bevatten onze waterkoelers ingebouwde koolstoffilters voor het verwijderen van onzuiverheden, zoals chloor, die een slechte smaak of een vieze geur veroorzaken. Daarbovenop helpt Culligan de verspreiding van ziektekiemen op kantoor te verminderen door de antimicrobiële BioCote technologie aan de buitenkant van alle dispensers. Zo zuiver en hygiënisch was je drinkwater nog nooit!

 

3) Vermijd zware onderhoudskosten

Onze watervoorzieningen vereisen slechts 1 tot 2 keer per jaar onderhoud. Ons gekwalificeerde serviceteam zorgt ervoor dat je waterdispenser altijd op topniveau presteert. Ze reinigen en desinfecteren de waterguard, het reservoir en de tappunten en vervangen de onderdelen die defect zijn. Zo heb jij altijd toegang tot het zuiverste en lekkerste drinkwater!

 

4) Word een duurzaam bedrijf

Tijd om die grote voorraad flessen op kantoor voor eens en voor altijd af te schaffen en te kiezen voor een duurzame wateroplossing. Culligan helpt de ecologische voetafdruk van bedrijven drastisch te verminderen. Met en waterkoeler ban je plastic en vermijd je transport en overbodige CO2-uitstoot. Daarnaast heeft ons natuurlijke koelgas een erg laag elektriciteitsverbruik. Dat maakt Culligan 70 keer minder vervuilend dan traditionele oplossingen. Ook onze filter is grotendeels recyclebaar. Neem als het bedrijf dus het goede voorbeeld en go green!

 

Geen reden meer om niet over te schakelen op een (leiding)waterkoeler voor je bedrijf. Ontdek hier alle toestellen. Interesse in een gratis en vrijblijvende offerte? Dat kan hier.