The future is green...and so are we!

In lijn met onze duurzame drinkwatergamma én onze missie, schakelen we voortaan een versnelling hoger en kiezen we resoluut voor een nóg groenere en duurzamere toekomst.

januari 16, 2024
green fleet_web_0
_MGL6699_0

Bij Culligan beseffen we dat bedrijven een essentiële rol spelen in het creëren van een duurzame, leefbare wereld voor onszelf én volgende generaties. Daarom zetten we dagelijks bedrijven in beweging om door onze drinkwatersystemen slimmer te ondernemen en bewust te kiezen voor een kleinere ecologische voetafdruk.

_MGL6630_0

In samenwerking met Ecowise hebben we een 3-jarenplan ontwikkeld om al onze traditionele wagens te vervangen door emissiearme voertuigen om zo onze impact op het milieu te minimaliseren en de uitstoot van ons wagenpark fors te drukken. 2023 gaf het officiële startschot met een recentelijke indienstname van 6 elektrische voertuigen. Een belangrijke stap in onze ecologische strategie. Later dit jaar staan er nog 5 vervangingen op de agenda en zo we bouwen verder om in 2025 over een volledig groene fleet te beschikken.

_MGL6798_1

Investeren in emissiearme mobiliteitsoplossingen is een heel bewuste keuze en slechts één van de nieuwe stappen van ons ecologisch beleidsplan. Zo gaan wij resoluut voor groene stroom en bouwen we enthousiast verder aan de realisatie van zonnepannelen en laadstations op onze site in Groot-Bijgaarden.

 

Want samen maken we het verschil naar een groenere toekomst!