Onze service

Bij Culligan streven we ernaar de waterkwaliteit bij u thuis te verbeteren, zodat u en uw gezin elke dag toegang hebben tot zuiver water met een heerlijke smaak. Onze uitgebreide service is afgestemd op uw specifieke behoeften en ondersteunt ons assortiment wateroplossingen voor thuis.

Culligan 3
Culligan Image

Waarom kiezen voor Culligan?

Kies Culligan voor thuis omdat we tientallen jaren expertise tot bij u brengen.

Onze belofte voor een uitstekende waterkwaliteit, ongeëvenaarde service en duurzame oplossingen zorgt ervoor dat uw gezin elke dag geniet van de voordelen van zuiver water met een geweldige smaak.

Met Culligan investeert u niet alleen in een watersysteem; u investeert in een gezond en gelukkig gezin.

Contacteer ons

Onze op maat gemaakte servicepakketten,
geleverd door onze experts

Ontdek onze diensten op maat, aangepast aan de specificaties van onze producten. Waterkoeler service & onderhoud.

Culligan Image

Waterkoeler service & onderhoud

Klaar om je waterkoeler voor thuis bij ons te huren? Wij bieden een uitgebreide, zorgeloze service die alles omvat.
Onze service bestaat uit een professionele installatie, onderhoud, filtervervangingen en snelle interventies bij problemen.

Daarnaast geven we prioriteit aan de netheid en veiligheid van je toestel door het regelmatig te reinigen.

U kunt niet alleen op ons rekenen voor betrouwbare service, maar ook voor deskundige begeleiding, of het nu gaat om het bepalen van de beste locatie voor uw toestel, het zorgen voor de nabijheid van een leidingwaterbron of het aanpassen van het leidingwerk wanneer dat nodig is.

Culligan Image

Waterontharder service

Onze professionele service voor waterontharders voor thuisgebruik is ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten. Van vakkundige installatie tot regelmatig onderhoud, filtervervangingen en snelle ondersteuning bij problemen, wij zorgen voor je.

Vertrouw op ons om je waterontharder optimaal te laten werken, zodat jij en je gezin elke dag de voordelen van zijdezacht water ervaren.

Culligan Image

Onze service voor waterfiltersystemen

Onze service voor waterfiltersystemen voor thuis is ontworpen om uitzonderlijke waterkwaliteit rechtstreeks uit je kraan te laten lopen.

Onze deskundige technici zorgen voor elk aspect van je systeem. Ze beginnen met een zorgvuldige installatie om optimale prestaties te garanderen. Vervolgens inspecteren en reinigen ze het systeem door middel van regelmatige onderhoudsbezoeken, waarbij ze indien nodig filters vervangen.

Mocht je problemen ondervinden, dan is ons snelle supportteam slechts één telefoontje van je verwijderd, klaar om snelle oplossingen te bieden. Met onze uitgebreide service kan je gezin rekenen op een betrouwbare toevoer van zuiver, heerlijk smakend water voor al je huishoudelijke toepassingen.

Certificaten en erkenningen

We zijn er trots op dat we de volgende certificaten en erkenningen hebben.

Fill out this form so that we can contact you about your enquiry.
As installation specialists, our engineers ensure the best possible installation conditions for your product. No job is too big or too small.
Maintenance
We believe in looking after your water equipment with regular care, including replacing filters or parts and regular sanitisation.
Call-outs
Having an issues? Just call our fully managed customer support service and we’ll either fix or replace your machine.
Advice
Not sure on the right product for you? Speak to our experts ang get no-obligation advice on the best solution for your specification.

Neem contact op met een expert

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw vraag.

    By submitting my data, I declare that I have read the privacy policy*