Onze service

Bij Culligan streven we ernaar de kwaliteit van het water in uw huis te verbeteren, zodat u en uw gezin elke dag toegang hebben tot zuiver water met een heerlijke smaak. Van installatie tot onderhoud en after-sales service, ons team van specialisten zorgt voor u en uw producten.

Culligan 3
Culligan Image

Waarom kiezen voor Culligan?

Wij geloven dat elk huis uniek is. Daarom beoordelen onze experts uw waterkwaliteit en uw specifieke behoeften om een oplossing op maat te ontwerpen die schoon, zuiver en smakelijk water levert. Met Culligan investeert u niet alleen in een waterbehandelingssysteem, maar ook in een gezond en gelukkig gezin.

Contacteer ons

Onze persoonlijke services, geleverd door onze experts

Ontdek onze gepersonaliseerde diensten, afgestemd op de specificaties van onze producten. Onderhoud van waterontharders en filtratiesystemen

installation_5dc560ab688ea

Onze waterontharder service

Onze professionele waterontharder service is ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken. Van installatie tot regelmatig onderhoud, van het vullen van de zouttank tot snelle hulp in het geval van een probleem, wij regelen alles en zorgen voor jou.

Vertrouw op ons om je waterontharder optimaal te laten presteren, zodat jij en je gezin elke dag kunnen genieten van de voordelen van vers water.

adws-evier-min

Onze service voor waterfiltersystemen

Om water van hoge kwaliteit rechtstreeks naar je keukenkraan te brengen, zorgen onze gespecialiseerde technici voor elk aspect van je systeem. Ze beginnen met een zorgvuldige installatie om optimale prestaties te garanderen. Daarna inspecteren en reinigen ze het systeem tijdens de jaarlijkse onderhoudsbezoeken. Ook de filters worden tijdig vervangen.

Mochten er zich problemen voordoen, dan staat onze klantenservice klaar om snelle en effectieve oplossingen te bieden. Met deze uitgebreide service kan je gezin rekenen op een betrouwbare levering van zuiver, heerlijk smakend water voor alle huishoudelijke toepassingen.

Onderhoudscontract

Kies voor een onderhoudscontract en blijf zorgenvrij

Culligan biedt je verschillende voordelige onderhoudsformules aan om zorgeloos te blijven genieten van de voordelen van zacht en puur water.

Meer info
Onderhoud
Het is belangrijk om goed voor je waterbehandelingsapparaat te zorgen door het regelmatig te onderhouden, inclusief het vervangen van filters of onderdelen en het regelmatig reinigen.
Klantenservice
Onze dienst na verkoop is er om naar je te luisteren en je snel de beste oplossing te bieden voor het repareren of vervangen van je apparatuur.
Advies
Meer informatie nodig over onze producten? Praat met een van onze experts en krijg vrijblijvend advies over de beste oplossing voor jouw installatie.

Neem contact op met een expert

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw vraag.

    Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy*