Heeft mijn waterkoeler onderhoud nodig?

Zuiver en fris water komt uit een waterkoeler die goed onderhouden is en regelmatig gereinigd wordt. Dit houdt in dat naast de buitenzijde, óók de binnenzijde van uw waterkoeler regelmatig grondig gereinigd en gedesinfecteerd moet worden.

 

De medewerkers van onze servicedienst zijn echte specialisten op het gebied van waterkoelers. Al naargelang uw voorkeur en de gemaakte afspraken, onderhouden zij uw waterkoeler één tot vier keer per jaar. Bij die gelegenheid worden de buitenzijde én de binnenzijde van de waterkoeler grondig gereinigd.

 

Flessenwaterkoeler

Heeft u een waterkoeler met fles (flessenwaterkoeler), dan reinigen wij de buitenzijde van uw koeler en zorgen wij aan de binnenzijde van de waterkoeler voor de reiniging en de grondige desinfectering van de waterguard, het reservoir, de leidingen en de tappunten.

 

Leidingwaterkoeler

Is uw waterkoeler direct op de waterleiding aangesloten? Dan zorgen wij naast de reiniging van de buitenzijde van het apparaat ook voor de reiniging, desinfectering en ontkalking van het reservoir, de leidingen en de tappunten. Indien van toepassing, vervangen wij ook de UV-lamp. Bovendien vervangen wij elk half jaar de waterfilter.

Snel geholpen