Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Zijn er nog vragen ?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

We beantwoorden met plezier al jouw vragen m.b.t. waterfonteinen en waterverzachters. 

Contacteer ons hier

Waterdispenser op het werk of voor thuis

Ben je op zoek naar een gekoeld drinkwater apparaat? Bij je thuis of op het werk? Een systeem met omgekeerde flessen of een waterkoeler op waterleiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een waterkoeler of waterfontein kopen doe je niet zonder je te informeren. We hebben toestellen in alle maten en kleuren. Een koeler voor gefilterd stadswater, een waterfontein met flessen water of liever een drinkwatercooler met bruiswater ? Hier vind je het allemaal. Dankzij ons team van chauffeurs worden je flessen bronwater geleverd waar je maar wil. Bestel je een watermachine via één van onze medewerkers, dan wordt ook deze waterdispenser aan huis geleverd.

Wij helpen je het meest geschikte product vinden

We maken het je graag gemakkelijk. De assistent loodst je op een vlotte manier naar het geschikte product. Of het nu om een waterfontein of een waterverzachter gaat. Jij geeft je eisen en voorkeuren door, de assistent doet de rest !