Drinkwatersystemen

Minder dan
0,01 euro/L*

*gem. waterprijs in België

Drinkwatersystemen voor bedrijven of thuis

Bespaar en denk aan het milieu met een  leidingwaterkoeler. Ontdek hier de ideale waterdispenser voor thuis of op kantoor.

Op zoek naar het beste drinkwateroplossing voor thuis of op kantoor? Ons gamma van drinkwatersystemen gaat van leidingwaterkoelers tot flessenmodellen. Of ga voor de combinatie van zowel een waterdispenser, een waterfontein, een waterkoeler én een waterverzachter met onze drinkwaterkraan. Via een filter onder de gootsteen of door middel van draadloze technologie, wordt het leidingwater gefilterd tot koud bronwater.
Bij leidingwaterkoelers zorgt de filter ervoor dat kalksteen, chloor en andere schadelijke stoffen uit het water verdwijnen. Zo heb je geen last meer van onaangename geuren en smaken.
Met een flessenwaterkoeler krijg je puur, zuiver flessenwater, aan huis of op kantoor geleverd door onze Culliganman. Warm of koud, plat of bruis, kies de waterdispenser die aan de noden van je gezin of werknemers voldoet. Warm water om groenten te koken of the te maken, rechtstreeks uit de kraan? Het kan allemaal

Belgische ondernemers
kiezen voor Culligan

“Een gezonde levensstijl hoort bij onze bedrijfscultuur. Culligan helpt onze mensen meer water drinken.”

Stefanie Dutry

Zaakvoerster van Let’s Work

“Zeer tevreden over de omschakeling naar leidingwater. Perfecte service en gebruiksvriendelijk!”

Dieter De Weduwe

Diensthoofd boekhouding De Mandel

“Met Culligan starten onze werknemers hun werkdag fris en vol energie.”

Patrick Meeuwissen

CEO Serso

De installatie van een drinkwaterkraan met waterzuiveringssysteem is niet enkel goed voor je gezondheid maar ook voor je portemonnee. Maak komaf met PET-flessen en kies voor een drinkwaterkraan van Culligan: da’shandig, eenvoudig én duurzaam!

Onze waterkoelers

“Ik neem graag tijd voor mijn klanten, er zijn vele opties en mogelijkheden, vandaar dat we altijd liever persoonlijk en vrijblijvend langskomen”

Wim Van Rysseghem - Sales Manager

Meer info? Vul in en 
krijg onze gratis expertise.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy.

Tevreden klanten

Overtuigd? Kies jouw ideale waterkoeler voor bedrijven of drinkwatersysteem voor thuis.

Snel geholpen