Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Bespaar tot 80% met onze leidingwaterkoeler.

Waterkoeler op flessen, steeds bij de hand en snel geleverd

Ben je op zoek naar een gekoeld drinkwaterapparaat? Bij je thuis of op het werk? Een systeem met omgekeerde flessen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een waterkoeler kopen doe je niet zonder je te informeren. We hebben toestellen in alle maten en kleuren.
Vraag ons advies.

Bronwaterfontein met spuitwater

Culligan biedt u een waaier aan fonteinen aan die allemaal de technologie gemeen hebben die u zuiver water garandeert. Koel, op kamertemperatuur of warm, het bronwater van Culligan wordt beschermd tot de laatste druppel. Vandaag kan u genieten van nog meer plezier dankzij de nieuwste generatie waterfonteinen met spuitwater. Door middel van een innovatieve technologie  biedt Culligan u een fontein aan die, bij één simpele druk op de knop, het bronwater omzet naar heerlijk en dorstlessend spuitwater. En dit allemaal tegen een zeer lage prijs!

Bronwaterfontein voor huiselijk gebruik

Kiezen voor een bronwaterfontein is niet enkel een kwalitatieve maar ook een ecologische, praktische, zuinige… keuze. Culligan bronwater is een natuurlijk, onbehandeld water dat wordt bewaard in flessen zonder bpa met het ideaal gezinsformaat : 12 liter...wat overeenkomt met 8 flessen van 1.5 liter. De Culligan flessen worden tientallen keren opnieuw gebruikt : denk aan de hoeveelheid bespaard plastic...  Vanaf een bestelling van 10 flessen leveren onze eigen chauffeurs het water gratis aan huis. Een bronwaterfontein huren of kopen voor thuis... bij Culligan bent u aan het juiste adres !