Categorie
Tijd:
Vergelijking van een over een periode van jaar/jaren.
Je bespaart:
01
500 ml plastic flessen voor eenmalig gebruik
02
kg plastiek
0
kg CO2 eq
Dit komt overeen met:
0
Gereden kilometers per auto3
0
Uren LED-verlichting4
0
Vlieguren5
0
Geplante bomen, gekweekt gedurende 10 jaar6
  1. Gebaseerd op dezelfde hoeveelheid water verbruikt met Culligan-producten en met de meest relevante vergelijking, zoals 500 ml PET-plastic waterflessen, of water gekookt in een waterkoker.
  2. Gebaseerd op het totale gewicht van plastic gebruikt in 500 ml PET-plastic waterflessen, minus het totale gewicht van plastic gebruikt in Culligan-producten en verpakkingen.
  3. Gebaseerd op de koolstofimpact van de afstand (hierboven getoond) afgelegd door een met benzine aangedreven personenauto met een gemiddeld brandstofverbruik van 22,9 mijl per gallon (wat overeenkomt met 27,5 mijl per imperiale gallon in het VK, of 10,27 liter/100 km in Europa), zoals berekend door de Greenhouse Gas Equivalencies Calculator van de US EPA (https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator).
  4. Gebaseerd op de koolstofimpact van een 9 watt lichtgevende diode (LED) lamp gebruikt in Australië. De vergelijkende impact van een LED-lamp gebruikt in andere landen dan Australië kan enigszins variëren door verschillen in de koolstofemissie-intensiteit van het elektriciteitsnet in verschillende landen.
  5. Gebaseerd op de koolstofimpact van het aantal uren gevlogen door een Boeing 747-400 (gebruikt voor langeafstandsvluchten), gebaseerd op Carbon Independent https://www.carbonindependent.org/22.html
  6. Gebaseerd op het koolstofverwijderingsvoordeel van een middelgrote naald- of loofboom (niet-bladverliezend) geplant in een stedelijke omgeving en toegestaan om 10 jaar te groeien, gebaseerd op US EPA https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gases-equivalencies-calculator-calculations-and-references#seedlings