5 voordelen van de Culligan waterkoeler

Nog steeds aan het twijfelen om een waterkoeler te huren op kantoor? Of misschien overweeg je wel om een waterkoeler te kopen? Uitstekend idee! Met volgende 5 voordelen raak je vast 100% overtuigd:

januari 16, 2024
Select-Culligan25065v1

1. Een Culligan waterkoeler verkleint je ecologische voetafdruk

Door de installatie van een waterdispenser is de aankoop van flessenwater helemaal overbodig. Op die manier zorg jij ervoor dat er minder plastic in de natuur terechtkomt. Een Culligan waterkoeler, milieubewust én duurzaam? Staat als een paal boven drinkwater!

 

2. Een gezond alternatief voor koffie

Een waterkoeler op kantoor is niet alleen ecologisch maar ook gezond voor de werknemers. Jullie ‘babbel aan de koffiemachine’ wordt nu: een glas water en gezellig geklets aan de waterfontein. Pssst, verras je werknemers misschien met een gepimpte bottle!

 

3. Leidingwater = goedkoop water

Een eindeloze voorraad aan water én goed voor de portemonnee? Dan zit je met een Culligan waterdispenser helemaal goed. Aangezien de waterkoeler aangesloten wordt op leidingwater vervangt het al de PET-waterflessen die jij normaal koopt. Geen gesleur meer met grote waterflessen dus, enkel nog de afstand naar de waterfontein.

 

4. Waterverzachter inbegrepen

De waterverzachter binnenin onze Culligan waterdispensers filtert leidingwater tot heerlijk drinkwater, zo zuiver als echt bronwater. Geen sprake meer van onprettige geurtjes of smaken: kalksteen, chloor en andere schadelijke stoffen worden dankzij de waterverzachter makkelijk verwijderd uit het kraanwater.

 

5. Waterkoelers op maat

Liever een vrijstaande waterdispenser of een waterkoeler als tafelmodel? De keuze is geheel aan jou. Los van je gewenste model hebben onze waterfonteinen steeds dezelfde functies. Graag een glas fris bruisend water of toch liever warm water voor jouw dagelijkse theetje? Wat je ook wil, onze waterfonteinen bedienen je op maat.

 

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren!