Onderhoudscontract

Blijf zorgeloos genieten van de voordelen van zacht en puur water

Ons onderhoudscontract verzekert je van een optimale werking van je waterontharder. De werking van het apparaat wordt grondig gecontroleerd en indien nodig wordt het toestel schoongemaakt.

Door mogelijke problemen en storingen te voorkomen, verleng je bovendien de levensduur van je toestel.

Wij zorgen voor maximale ontzorging.

Onderhoudscontract aanvragen
14_Outdoor_Fire-Pit_8716

De voordelen van zacht water

Garantie
Met jaarlijks onderhoud blijft de garantie op je toestel gelden. (De precieze dekking van de garantie hangt af van het type onderhoudscontract).
Minder kosten
Bespaar dankzij een goed onderhouden toestel.
Betere werking
Je toestel presteert beter en je geniet volop van zacht en puur water.
Langere levensduur
Je toestel gaat langer mee, waardoor je investering meer rendeert.

Onze formules

De aankoop van een waterontharder is een belangrijke investering en daarom is regelmatig onderhoud aanbevolen.
Culligan biedt je volgende formules aan:

zoutzak

Bij Culligan gaan we voor service en gebruiksgemak

Omdat grote zoutzakken niet zo handig zijn, gebruiken we zakken van 10 kg. Die zijn veel gemakkelijker te verplaatsen. Wanneer we zout leveren, plaatsen we ze meteen vlak bij je waterverzachter.

Indien nodig vullen we het zoutvat van je toestel direct aan. Als het zoutvat voor 90% leeg is, zorgen wij voor de reiniging vooraleer aan te vullen.

Kortom, we doen alles om je maximaal te ontzorgen.

Onderhoudscontract aanvragen

Offerte? Meer informatie?

Ben je overtuigd van de voordelen van een onderhoudscontract? Vul onderstaand contactformulier in om een offerte aan te vragen of om meer informatie te krijgen.

    Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy*


    Veelgestelde vragen

    Regelmatig onderhoud verzekert je van een optimale werking van je apparaat. Door mogelijke problemen en storingen te voorkomen, verleng je de levensduur van je toestel.

    Culligan beschikt al vele jaren over een eigen technisch team. De persoon die bij je thuis komt, is dus een professionele medewerker die door Culligan is opgeleid. We werken niet met onderaannemers of onafhankelijke technici. Om een betere opvolging te verzekeren, werkt elke technicus in een bepaalde regio. Veel kans dat jaar na jaar dezelfde technieker bij jou langskomt om jouw toestel te onderhouden.

    Je contract annuleren kan gemakkelijk, mits het respecteren van de opzegtermijn van 3 maanden. Wij vermoeden echter dat, eens je de voordelen van het contract hebt ondervonden, je het niet meer zal willen missen.