Waterfontein

Minder dan
0,01 euro/L*

*gem. waterprijs in België

Waterfontein

Geproefd van de leidingwaterkoeler? Dan ben jij binnenkort verslaafd aan de Culligan waterfontein(en).

Drinkwaterfontein voor je bedrijf

Ooit al het gekoeld en gezuiverd water geproefd van een leidingwaterkoeler? Dan ben jij binnenkort verslaafd aan de Culligan drinkwaterfontein(en)! Geen vieze smaakjes, altijd gekoeld en dé ideale dorstlesser voor elk bedrijf.

 

Waarom een drinkwaterfontein kopen?

Kiezen voor een waterfontein op kantoor is niet enkel kiezen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart op leeggoed én op je maandelijkse waterfactuur. Eenmaal de drinkwaterfontein op het leidingwater geïnstalleerd is, verandert de dispenser het leidingwater in heerlijk gefilterd drinkwater. Eindelijk een gezond en duurzaam alternatief voor de vele koffiepauzes!

 

Ook je werknemers maak je gelukkiger met een waterdispenser. Met een waterfontein op kantoor houd je je werknemers gehydrateerd en gezond. Het is zelfs bewezen dat water drinken bevorderend is voor de werking van de hersenen! Een waterfontein, op leidingwater of op fles, is dus een heerlijk verfrissende must-have voor je bedrijf.

 

 

Drinkwaterfonteinen voor binnen en buiten

Een drinkwaterfontein is overal te plaatsen: in de gang, in de refter, op de speelplaats, aan het onthaal, op kantoor, in de wachtkamer …  Zo kan je iedereen op elk moment van de dag voorzien van een fris glas water en stimuleer je je personeel om voldoende water te drinken.

 

Blijft de waterfontein altijd buiten staan? Dan moet hij tegen een stootje kunnen. Een antivriessysteem zorgt ervoor dat je met gemak de winterprik kan overbruggen. In de zomer is het dan weer noodzakelijk dat het water goed gekoeld blijft. Bij Culligan zoeken we graag samen naar de beste waterfontein voor jouw situatie!

 

 

Prijs van een drinkwaterfontein

Beslist om een drinkwaterfontein aan te schaffen? Uitstekend idee! De prijs van een drinkwaterfontein zal voornamelijk afhangen van het type model. Snuister in ons aanbod of vraag nu een offerte op maat aan.

Belgische ondernemers
kiezen voor Culligan

“Een gezonde levensstijl hoort bij onze bedrijfscultuur. Culligan helpt onze mensen meer water drinken.”

Stefanie Dutry

Zaakvoerster van Let’s Work

“Zeer tevreden over de omschakeling naar leidingwater. Perfecte service en gebruiksvriendelijk!”

Dieter De Weduwe

Diensthoofd boekhouding De Mandel

“Met Culligan starten onze werknemers hun werkdag fris en vol energie.”

Patrick Meeuwissen

CEO Serso

Eenmaal je proeft van het water uit onze leidingwaterkoelers dan is de waterfontein binnenkort jouw beste collega.

Onze producten

“Ik neem graag tijd voor mijn klanten, er zijn vele opties en mogelijkheden, vandaar dat we altijd liever persoonlijk en vrijblijvend langskomen”

Wim Van Rysseghem - Sales Manager

Meer info? Vul in en 
krijg onze gratis expertise.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Snel geholpen