Summerdeals

Culligan’s koele summerdeal: 6 maand gratis huur

De flessenwaterkoelers van Culligan zijn deze zomer nog voordeliger! Bij een contract van 5 jaar, inclusief waterafname, geniet je deze zomer van 6 maanden gratis huur.

Want fris water zorgt voor frisse collega’s

summerdeals-pou
Plastic voor eenmalig gebruik verminderen
Innovatieve producten
Veilige drinkwatertechnologie
Service op maat

Onze waterkoelers met flessen

CB Core
 • Extra duurzaam krasbestendig oppervlak
 • Geschikt voor alle standaard waterkoelerflessen
 • Milieuvriendelijke materialen
CB Ultra
 • Gebruiksvriendelijk, duurzaam en praktisch
 • Veelzijdig met verschillende wateropties
 • Ideaal toestel voor omgevingen met intensief gebruik

*De aanbieding is geldig voor nieuwe klanten bij het afsluiten van een flessenwaterkoeler(s) huurcontact van minimum 5 jaar tijdens de periode van 01.07.2024 t.e.m. 31.08.2024. De klant verbindt zich ertoe Culligan flessenwater af te nemen gedurende deze huurperiode. De actie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Culligan Image

Waarom voor Culligan kiezen?

Gemoedsrust
Onze diensten begeleiden uw selectie, passen oplossingen aan en bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud gedurende uw hele reis.
Vertrouwde ervaring
6 miljoen huishoudens en 2,5 miljoen kantoren genieten elke dag van ons schonere drinkwater.
Nieuwste innovatie
Als vertrouwde innovator op het gebied van watertechnologie en -service zetten we ons in voor de ontwikkeling van slimme, milieuvriendelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat mensen overal toegang hebben tot veilig water van hoge kwaliteit wanneer ze dat nodig hebben.

Gewaardeerd door de volgende bedrijven

+5000 bedrijven gebruiken onze oplossingen dagelijks

Vraag een offerte aan

Als je een offerte wilt voor de producten of diensten die we aanbieden, vertel ons dan meer over waarin je interesse hebt. Een expert van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om de beste opties te bespreken.

Bij een contract van 5 jaar, inclusief waterafname, geniet je deze zomer van 6 maanden gratis huur.

 

 


  Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy*


  Culligan Image

  Huren

  Kies voor een zorgeloze hydratatieoplossing

  Op maat van jouw wensen.
  Huurpakket zonder gedoe - wij zorgen voor alles
  Installatie door gecertificeerde technici
  Professionele nazorg om je koeler in topconditie te houden
  Gemoedsrust - wij zorgen voor eventuele problemen

  Waarom kiezen voor een flessenkoeler?

  Een flessenkoeler is de perfecte keuze wanneer je een hydratatieoplossing nodig hebt.
  Select:

  Gebruiksvriendelijk

  Ervaar moeiteloze installatie en onderhoud met onze flessenkoelers. Steek de stekker in het stopcontact, plaats de waterfles en je koeler is klaar voor gebruik!

  Water bottle public 1

  Rendabel

  Met deze koelers kun je je werknemers, klanten en gasten voorzien van een constante voorraad verfrissend water. Dit kan helpen om de opeenstapeling van kosten te vermijden die verbonden zijn aan plastic flessen voor eenmalig gebruik en kleine verpakkingen en de noodzaak om vaak bij te vullen.

  Dit vertaalt zich niet alleen in aanzienlijke besparingen, maar toont ook uw inzet voor de natuur door plastic afval te verminderen.

  Bottled water 2

  Betrouwbare service

  Als je ervoor kiest om je koeler bij ons te huren, bieden we een volledige service die bestaat uit regelmatige reiniging van je koeler, geplande leveringen van flessen water en gratis call-outs of vervangende machines als je problemen hebt.

  We bieden flexibele huurcontracten en een goed beheerde onderhoudsservice, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gehydrateerd kunt blijven zonder je bedrijf te verstoren.

  Culligan staff 2

  Duurzaamheid

  Of je nu voor een kantoor, een wachtkamer, een winkel of zelfs een drukke bouwplaats een hydratatieoplossing zoekt, een waterkoeler met flessen voldoet aan al je behoeften.

  De handige keuze voor onmiddellijke hydratatie, met de hele dag door toegang tot gekoeld water. Dit zorgt ervoor dat elke hoek van je bedrijf kan genieten van de voordelen van gezonde hydratatie, zonder gedoe.

  Sustainability 4
  Culligan Image

  Professionele waterkoeler service voor jouw gemoedsrust.

  Installatie
  Onze technici zijn volledig opgeleid om al onze waterkoelerautomaten te installeren. Onze vriendelijke en efficiënte service zorgt ervoor dat we een bezoek kunnen inplannen wanneer het jou uitkomt.
  Onderhoud
  Nadat uw oplossing is geïnstalleerd, blijven we u ondersteunen met diensten die zijn afgestemd op uw behoeften. Van inspectie van filtratiesystemen tot reparaties aan dispensers, onze Culligan Water Experts zorgen ervoor!
  Interventies
  Hulp nodig met je waterdispenser? Neem contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Indien nodig staan onze lokale teams klaar om snel hulp te bieden.