In zee met Culligan?

Bereken jouw impact!

Benieuwd wat jij kan betekenen voor het klimaat? Ontdek het hieronder in onze calculator. Kies jouw product en ontdek hoeveel plastiek jij kan besparen over een periode tot 8 jaar. Indrukwekkend, niet?

Sector Education 3
Categorie
Tijd:
Vergelijking van een over een periode van jaar/jaren.
Je bespaart:
01
500 ml plastic flessen voor eenmalig gebruik
02
kg plastiek
0
kg CO2 eq
Dit komt overeen met:
0
Gereden kilometers per auto3
0
Uren LED-verlichting4
0
Vlieguren5
0
Geplante bomen, gekweekt gedurende 10 jaar6
 1. Gebaseerd op dezelfde hoeveelheid water verbruikt met Culligan-producten en met de meest relevante vergelijking, zoals 500 ml PET-plastic waterflessen, of water gekookt in een waterkoker.
 2. Gebaseerd op het totale gewicht van plastic gebruikt in 500 ml PET-plastic waterflessen, minus het totale gewicht van plastic gebruikt in Culligan-producten en verpakkingen.
 3. Gebaseerd op de koolstofimpact van de afstand (hierboven getoond) afgelegd door een met benzine aangedreven personenauto met een gemiddeld brandstofverbruik van 22,9 mijl per gallon (wat overeenkomt met 27,5 mijl per imperiale gallon in het VK, of 10,27 liter/100 km in Europa), zoals berekend door de Greenhouse Gas Equivalencies Calculator van de US EPA (https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator).
 4. Gebaseerd op de koolstofimpact van een 9 watt lichtgevende diode (LED) lamp gebruikt in Australië. De vergelijkende impact van een LED-lamp gebruikt in andere landen dan Australië kan enigszins variëren door verschillen in de koolstofemissie-intensiteit van het elektriciteitsnet in verschillende landen.
 5. Gebaseerd op de koolstofimpact van het aantal uren gevlogen door een Boeing 747-400 (gebruikt voor langeafstandsvluchten), gebaseerd op Carbon Independent https://www.carbonindependent.org/22.html
 6. Gebaseerd op het koolstofverwijderingsvoordeel van een middelgrote naald- of loofboom (niet-bladverliezend) geplant in een stedelijke omgeving en toegestaan om 10 jaar te groeien, gebaseerd op US EPA https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gases-equivalencies-calculator-calculations-and-references#seedlings
Culligan Image

Waarom kiezen voor Culligan?

Gemoedsrust
Onze diensten begeleiden uw selectie, passen oplossingen aan en bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud gedurende uw hele reis.
Vertrouwde ervaring
6 miljoen huishoudens en 2,5 miljoen kantoren genieten elke dag van ons schonere drinkwater.
Nieuwste innovatie
Als vertrouwde innovator op het gebied van watertechnologie en -service zetten we ons in voor de ontwikkeling van slimme, milieuvriendelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat mensen overal toegang hebben tot veilig water van hoge kwaliteit wanneer ze dat nodig hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als je een offerte wilt voor de producten of diensten die we aanbieden, vertel ons dan meer over waarin je interesse hebt. Een expert van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om de beste opties te bespreken.


  Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy*


  Ontdek ons assortiment waterkoelers

  Ons assortiment zelfgemaakte producten omvat waterkoelers, flessenvulstations, drinkfonteinen en tappunten voor kokend water.

  Waterkoelers

  Duurzame hydratatieoplossing met vaste kosten.

  Flessenkoelers

  Betrouwbare, gebruiksvriendelijke waterkoelers.

  Multifunctionele kranen

  Geniet van gefilterd koud, kokend en bruisend water van de tap.

  Culligan Image

  We helpen je met alles wat je nodig hebt.

  Installatie
  Onze gespecialiseerde technici verzorgen de installatie van ons volledige assortiment waterapparatuur, waaronder waterkoelers, kranen met instant gekoeld & kokend water en drinkfonteinen. Geen opdracht is te groot of te klein.
  Onderhoud
  Wij geloven in het onderhouden van je waterapparatuur door regelmatig onderhoud. Afhankelijk van het product dat je kiest, omvat onze service het vervangen van filters, periodieke ontsmetting en het vervangen van onderdelen.
  Storingen
  In het geval dat u storingen ondervindt, repareren of vervangen wij uw machine. We bieden een full service zodat u altijd probleemloos verder kunt.
  Meer hierover

  Gewaardeerd door de volgende bedrijven

  +5000 bedrijven gebruiken onze oplossingen dagelijks