Culligan, een waterdichte keuze

Culligan, een waterdichte keuze

Kiezen voor Culligan, dat is kiezen voor een bedrijf met 80 jaar expertise. Voor waterkoelers, drinkwatersystemen en waterverzachters met ongeëvenaarde zuiverheid en hygiëne. En voor een duurzame toekomst. Lees hier waarom Culligan zo’n waterdichte keuze is. 

Bij de bron

Wereldleider in waterbehandeling

Achter elke druppel Culligan-water schuilt maar liefst 80 jaar opgebouwde ervaring en expertise. Culligan werd in 1936 opgericht en evolueerde over de jaren heen tot internationaal marktleider, met alleen in België al meer dan 10.000 klanten. Ben jij de volgende? 

Toonaangevende technologie

Bij Culligan zitten we allesbehalve stil. In 2007 openden we een uniek laboratorium waarmee we de weg hebben vrijgemaakt voor nieuwe ontwikkelingen en toekomstige groei. Geen water is ons te diep. Als ultieme professionals in de watersector blijven we steeds innoveren en evolueren zodat wij jou superieur drinkwater en sublieme service kunnen aanbieden.

De wateroplossing voor elke omgeving

Van leidingwaterkoelers of drinkwaterfonteinen tot ingebouwde waterkoelers waar het water rechtstreeks uit je kraan komt. Culligan heeft een wateroplossing voor elke plek.

  • Voor elke sector: Op zoek naar een waterfontein op school? Of heb je een geschikte leidingwaterkoeler nodig voor je kantoor? Bij Culligan hebben we wateroplossingen voor elk bedrijf en elke sector.
  • Water in alle vormen: Koud, kamertemperatuur, bruisend, heet en extra heet. Het is allemaal mogelijk met een waterdispenser van Culligan. 
  • Huren of kopen: Alle waterdispensers kan je zowel kopen of huren. Aan jou de keuze!
     

En ook nog:

1. Goed voor je portemonnee

Met een waterkoeler aangesloten op een waterleiding bespaar je maar liefst tussen de 30% tot 70% op je kosten. Bovendien vallen heel wat dure transportkosten weg. 
 

2. Gemakkelijk

Sit back and relax, want het gezeul met bakken waterflessen is voorbij! Nu komt het water gewoon uit de tap. Een oneindige voorraad altijd binnen handbereik. En dat zonder je voorraadruimte te hoeven volstouwen, wat een luxe!
 

3. Ecologisch

Go green! Met een leidingwaterkoeler van Culligan spaar je jaarlijks honderden plastic flessen uit. Lees hier meer over Culligans positieve impact op het klimaat. 
 

Ga vandaag nog voor een wateroplossing van Culligan.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Snel geholpen