Zo goed kan besparen zijn

Zo goed kan besparen zijn

Accelerating Change. Dat is het motto van Wereldwaterdag dit jaar. De waterkoelers van Culligan helpen jou daarbij: vertrouw op een kosteneffectieve en duurzame watervoorziening voor jouw medewerkers en klanten!

Ik wil een offerte

Momenteel geniet je van 3 maanden gratis huur bij een contract van minimum 3 jaar. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. 

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
* DE PROMOTIE IS GELDIG OP ALLE NIEUWE KLANTCONTRACTEN VOOR VERHUUR IN DE PERIODE VAN 14.04.-31.05.2023. BIJ EEN HUURPERIODE VAN MINIMAAL 36 MAANDEN KRIJG JE 3 EXTRA MAANDEN GRATIS. DEZE AANBIEDING IS VAN TOEPASSING OP ALLE LEIDINGWATERDISPENSERS EN FLESSENKOELERS. EXCLUSIEF WATER FLESSEN, CONSUMABLES EN SERVICEPAKKETTEN. DE KORTING KAN SLECHTS ÉÉN KEER PER KLANT WORDEN TOEGEPAST. DE PROMOTIE IS NIET CUMULEERBAAR MET ANDERE KORTINGEN.

Slim ondernemen met Culligan

Goed voor je budget

Een liter kraantjeswater kost slechts 0,2 eurocent. Daarnaast is er alleen je huurprijs voor de waterkoeler, ongeacht je verbruik. Je kan dus zoveel water tappen als je wil zonder. Hierdoor is het water uit een waterkoeler veel goedkoper dan water uit flessen .

Goed voor het milieu

Met een waterkoeler met vaste wateraansluiting zet je in op duurzaamheid. Omdat je in de toekomst zonder plastic flessen kunt. Het  milieu is 1000 keer minder vervuild  dan met mineraalwater uit plastic flessen.

Goed voor de gezondheid

Het antibacteriële Culligan filtersysteem zorgt voor zorgeloos puur watergenot . En met de optionele UV-unit is je water zelfs voor 99,9% kiemvrij. Een verschil dat je medewerkers, klanten en gasten zullen proeven!

Snel geholpen