Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Bespaar tot 80% met onze leidingwaterkoeler.

Waterfonteinen voor tijdens je vrije tijd

Terug naar overzicht

B3-Refresh


 

Type: budget & design


Beschikbare kleuren: grijs


Bekerhouder: geïntegreerd


Temperaturen: 
- koud water/spuitwater
- warm water in optie


Afmetingen (HxBxD):  111 cm x 32 cm x 34,5 cm

De B3 fontein is een fontein aangesloten op de waterleiding die gekoeld plat- of spuitwater verdeelt ( warm water in optie). Deze fontein past perfect in een kantooromgeving. Het praktisch en elegant ontwerp zorgt ervoor dat de fontein ook zeer gebruiksvriendelijk is. Dankzij de Culligan filtratie, hoeft dit water dan ook helemaal niet onder te doen voor het allerbeste bronwater.

Technische fiche Vraag ons advies

Valentine


 

Type: budget
 

Beschikbare kleuren: grijs
 

Bekerhouder: extern
 

Temperaturen: koud, kamertemperatuur en warm water


Afmetingen vloermodel (HxBxD): 103 cm x 35 cm x 39 cm
Afmetingen tafelmodel (HxBxD): 48 cm x 35 cm x 39 cm 

 

Deze watercooler wordt rechtstreeks op de waterleiding aangesloten en is voorzien van een actieve koolstoffilter (1 micron) die er voor zorgt dat je altijd een heerlijk glas fris water tapt. Dit type watercooler is leverbaar als tafel- en vrijstaand model in een zilverkleur.

Technische fiche Vraag ons advies

Fleet


 

Type: budget & design

 

Beschikbare kleuren: 

Bekerhouder: in optie

Temperaturen: 
- koud/kamer
- koud/warm

Afmetingen vloermodel (HxBxD): 112,5 cm x 36,5 cm x 35,0 cm
Afmetingen tafelmodel (HxBxD): 50,2 cm x 36,5 cm x 38,0  

DE FLEET-FONTEIN is dankzij de “eindfiltering”-techniek het enige model dat bacteriologische bescherming,onderhoud zonder chemisch product,modern en ergonomisch design,gering elektriciteitsverbruik en beperkte kosten samen brengt.

Technische fiche Vraag ons advies

Selfizz

De Selfizz fontein is een model aangesloten op de waterleiding dat bijzonder goed aangepast is voor kantooromgevingen of kleine keukens. Zij combineert elegantie en robuustheid alsook kracht en écologie, doch blijft ze compact en praktisch.

Technische fiche Vraag ons advies

Aquabar

De AQUABAR waterfonteinen zijn stevige, krachtige en professionele leidingwaterfonteinen die ontworpen zijn om te gebruiken in grootkeukens van privé-restaurants, professionele keukens, rusthuizen, ziekenhuizen, enz. Voor een heel voordelige prijs kunt u genieten van een grote hoeveelheid koud water, water op kamertemperatuur of spuitwater (optioneel). Elk model is verkrijgbaar in verschillende koelcapaciteiten en zorgt ervoor dat flessen, karaffen en glazen makkelijk afgevuld kunnen worden.

Technische fiche Vraag ons advies

Community


 

Type: design & hoge performantie


Beschikbare kleuren: grijs


Bekerhouder: in optie


Temperaturen: gekoeld water ( lauw en warm water in optie)


Afmetingen (HxBxD): 149 cm x 32 cm x 32 cm 

 

COMMUNITY is een waterdispenser die bijzonder geschikt is voor druk bezochte plaatsen, zoals scholen, fabrieken, ziekenhuizen, openbare ruimtes,... De koeltechniek werkt met spiraalkoeling (er komt geen lucht in contact met het water) en de wateruitkom komt niet in aanraking met de vingers.

Technische fiche Vraag ons advies

WALL

Het WALL-concept zorgt voor een revolutie in de verdeling van drinkwater in uw gebouw. Eén enkele koeleenheid zorgt voor de alimentatie van verschillende distributiepunten die volledig geïntegreerd zijn aan uw omgeving.

  Vraag ons advies