WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Culligan maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO
Bespaar tot 80% met onze leidingwaterkoeler.

Waterfonteinen voor op school

Terug naar overzicht

School


 

Type: budget & hoge performantie


Beschikbare kleuren: grijs


Bekerhouder: /


Temperaturen: 
- kamer
- gekoeld


Afmetingen (HxBxD): 57 cm x 44,5 cm x 47 cm
 

School laat zich eenvoudig plaatsen (wandbevestiging) en verdeelt kwaliteitswater dankzij het filtersysteem van Culligan. De vier toetsen op de hoeken van de fontein en het specifieke ontwerp van de behuizing maken deze dispenser erg gebruiksvriendelijk, zelfs voor personen met beperkte mobiliteit.

Technische fiche Vraag ons advies

Fleet


 

Type: budget & design

 

Beschikbare kleuren: 

Bekerhouder: in optie

Temperaturen: 
- koud/kamer
- koud/warm

Afmetingen vloermodel (HxBxD): 112,5 cm x 36,5 cm x 35,0 cm
Afmetingen tafelmodel (HxBxD): 50,2 cm x 36,5 cm x 38,0  

DE FLEET-FONTEIN is dankzij de “eindfiltering”-techniek het enige model dat bacteriologische bescherming,onderhoud zonder chemisch product,modern en ergonomisch design,gering elektriciteitsverbruik en beperkte kosten samen brengt.

Technische fiche Vraag ons advies

Aquabar

De AQUABAR waterfonteinen zijn stevige, krachtige en professionele leidingwaterfonteinen die ontworpen zijn om te gebruiken in grootkeukens van privé-restaurants, professionele keukens, rusthuizen, ziekenhuizen, enz. Voor een heel voordelige prijs kunt u genieten van een grote hoeveelheid koud water, water op kamertemperatuur of spuitwater (optioneel). Elk model is verkrijgbaar in verschillende koelcapaciteiten en zorgt ervoor dat flessen, karaffen en glazen makkelijk afgevuld kunnen worden.

Technische fiche Vraag ons advies

Pantarei

De robuuste bouw, volledig in roestvrij- en gegalvaniseerd staal, alsook de dubbele waterafvoer maken van dit toestel het ideale model voor de bedeling van kwaliteitsvol water in openbare omgevingen, voedselproductie fabrieken,...

  Vraag ons advies