Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Bespaar tot 80% met onze leidingwaterkoeler.

Waterfonteinen voor horeca

Terug naar overzicht

Selfizz

De Selfizz fontein is een model aangesloten op de waterleiding dat bijzonder goed aangepast is voor kantooromgevingen of kleine keukens. Zij combineert elegantie en robuustheid alsook kracht en écologie, doch blijft ze compact en praktisch.

Technische fiche Vraag ons advies

Aquabar

De AQUABAR waterfonteinen zijn stevige, krachtige en professionele leidingwaterfonteinen die ontworpen zijn om te gebruiken in grootkeukens van privé-restaurants, professionele keukens, rusthuizen, ziekenhuizen, enz. Voor een heel voordelige prijs kunt u genieten van een grote hoeveelheid koud water, water op kamertemperatuur of spuitwater (optioneel). Elk model is verkrijgbaar in verschillende koelcapaciteiten en zorgt ervoor dat flessen, karaffen en glazen makkelijk afgevuld kunnen worden.

Technische fiche Vraag ons advies

Integreerbaar

DE INTEGREERBARE WATERFONTEINEN VAN CULLIGAN zijn speciaal ontworpen zodat ze perfect in uw meubilair passen, of het nu een “kitchenette” is of een selfservice voor honderden klanten. Ze vallen nauwelijks op en kunnen op enkele meters van het servicepunt worden geïnstalleerd. Er zijn niet minder dan 6 vermogensstanden van 15 tot 280 liter koud water per uur, met of zonder de optie op spuitwater. Verscheidene kranen en afvoerbakjes beantwoorden aan al uw noden.

Technische fiche Vraag ons advies