Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Zijn er nog vragen ?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

We beantwoorden met plezier al jouw vragen m.b.t. waterfonteinen en waterverzachters. 

Contacteer ons hier
Wat hebt u nodig?Wij geven advies op jouw maat. Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Waterfonteinen voor horeca

Terug naar overzicht

Selfizz

De Selfizz fontein is een model aangesloten op de waterleiding dat bijzonder goed aangepast is voor kantooromgevingen of kleine keukens. Zij combineert elegantie en robuustheid alsook kracht en écologie, doch blijft ze compact en praktisch.

Technische fiche Vraag ons advies

Aquabar

De AQUABAR waterfonteinen zijn stevige, krachtige en professionele leidingwaterfonteinen die ontworpen zijn om te gebruiken in grootkeukens van privé-restaurants, professionele keukens, rusthuizen, ziekenhuizen, enz. Voor een heel voordelige prijs kunt u genieten van een grote hoeveelheid koud water, water op kamertemperatuur of spuitwater (optioneel). Elk model is verkrijgbaar in verschillende koelcapaciteiten en zorgt ervoor dat flessen, karaffen en glazen makkelijk afgevuld kunnen worden.

Technische fiche Vraag ons advies

Integreerbaar

DE INTEGREERBARE WATERFONTEINEN VAN CULLIGAN zijn speciaal ontworpen zodat ze perfect in uw meubilair passen, of het nu een “kitchenette” is of een selfservice voor honderden klanten. Ze vallen nauwelijks op en kunnen op enkele meters van het servicepunt worden geïnstalleerd. Er zijn niet minder dan 6 vermogensstanden van 15 tot 280 liter koud water per uur, met of zonder de optie op spuitwater. Verscheidene kranen en afvoerbakjes beantwoorden aan al uw noden.

Technische fiche Vraag ons advies

Community


 

Type: design & hoge performantie


Beschikbare kleuren: grijs


Bekerhouder: in optie


Temperaturen: gekoeld water ( lauw en warm water in optie)


Afmetingen (HxBxD): 149 cm x 32 cm x 32 cm 

 

COMMUNITY is een waterdispenser die bijzonder geschikt is voor druk bezochte plaatsen, zoals scholen, fabrieken, ziekenhuizen, openbare ruimtes,...De koeltechniek werkt met spiraalkoeling (er komt geen lucht in contact met het water) en de wateruitkom komt niet in aanraking met de vingers.

Technische fiche Vraag ons advies