WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Culligan maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO
Bespaar tot 80% met onze leidingwaterkoeler.

Waterbehandeling voor bij u thuis

Terug naar overzicht

Waterontharder Family

Je kan onze waterontharders vergelijken, en afwegen welk toestel bij jouw jaarlijks waterverbruik aansluit. Een ontkalker prijs je aan omwille van zijn capaciteit, niet omwille van zijn design.

Zacht water voor jouw gezin

De Family is de bestseller onder het gamma waterverzachters van Culligan. Het toestel krijgt de titel ‘bestseller’ aangespeld door zijn sterke kwaliteit en efficiënte werking.

Technische fiche Vraag ons advies

Ontkalker Modernity

Een groot gezin?

De Modernity is de technologische variant van de Family. Het is ook een ontkalker op de waterleiding.Deze toestellen worden ingezet vanaf een waterverbruik van 140 m³/jaar.

Technische fiche Vraag ons advies

Click and drink

Gefilterd water uit je kraan

Click & Drink gebruikt draadloze technologie om water uit de kraan te laten vloeien, simpelweg door op een knop te drukken. De controle-eenheid zit onder de gootsteen geïnstalleerd en geconnecteerd met uw Culligan drinkwatersysteem

Technische fiche Vraag ons advies

Omgekeerde osmose met ADWS

Rechtstreeks water uit de kraan

De Aqua-Cleer ADWS (Advanced Drinking Water System) is een drinkwatersysteem dat geïnstalleerd wordt onder de gootsteen. Alle deeltjes groter dan 5µ en onder meer chloor, zware metalen, pesticiden, nitraten, ... worden tegengehouden door de filters.

Technische fiche Vraag ons advies