Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Zijn er nog vragen ?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

We beantwoorden met plezier al jouw vragen m.b.t. waterfonteinen en waterverzachters. 

Contacteer ons hier

Over ons

Culligan is de onbetwiste wereldleider op het gebied van waterbehandeling en waterontharders. Culligan waterontharders worden verdeeld in meer dan 90 landen. Internationaal werken er meer dan 9000 werknemers en onze productie in Italië en de VS staat wereldwijd bekend als dé specialist in waterbehandeling. Culligan België telt een 100-tal medewerkers, verdeeld over 2 divisies: waterbehandeling en waterfonteinen.

Een betrouwbare partner

Alle onderdelen van de toestellen worden in eigen fabrieken van Culligan vervaardigd. Zij zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal dat zorgvuldig wordt geselecteerd. De waterdichtheid van de toestellen, hun drukbestendigheid en hun werking worden zeer streng getest. Dat verklaart de legendarische reputatie van alle Culligan toestellen.

Historiek

Hoe het allemaal begon ... 

1936: Eerste Culliganproduct
1946: Eerste Culligan advertentie
1948: Introductie kitchen angel – voorloper van de moderne vaatwas
1953: Concept “Hey Culligan Man” is geboren
1957: Culligan introduceert automatisch regenererende waterverzachters
1960: Introductie Mark 2
1958: Eerste waterontharder in België op Expo '58
1963:Culligan is het eerste bedrijf dat zich vestigt in een nieuw bedrijventerrein in Diegem. De straat krijgt de naam Culliganlaan.
1970: Stichter Emmet J. Culligan sterft
1986: Bottled water
1993: Het gebouw in de Culliganlaan met een oppervlakte van 3000 m² brandt volledig uit
1997: Culligan trekt Aqua Europe aan
2012: De werknemers van Culligan nemen hun intrek in het huidige gebouw in Groot-Bijgaarden

Troeven

Een service waarop je kan rekenen

Culligan staat garant voor een totaalpakket met kwalitatief sterke producten. De collega’s staan je graag met woord en daad bij om je het beste toestel voor te stellen. De toestellen worden door onze eigen mensen geïnstalleerd en krijgen, indien je hiervoor kiest, jaarlijks een onderhoudsbeurt.

Onze dienst-na-verkoop noteert graag jouw bijkomende bestellingen of andere wensen. Bestellingen worden door ons eigen team van chauffeurs tot bij jou geleverd.