Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Waterverzachters & waterfonteinen van Culligan

De waterkoelers en waterverzachters van Culligan leveren een zuiver water van onberispelijke kwaliteit. Contacteer ons voor een gratis offerte.

Culligan NV | Noordkustlaan 16 | 1702 Groot-Bijgaarden
0800 94 004 | info@culligan.be

Ik heb een vraag

Last van hard water ?

Verkalkte leidingen zijn in vele gemeenten een probleem. Kalk zorgt voor verstopte leidingen. Een waterontharder is dè oplossing voor hard water. De harsen in een waterverzachter nemen alle kalk op en laten enkel het zacht water door. Resultaat? Een huis zonder kalkaanslag en water zonder zorgen !
 

Meer weten

Water of zout bestellen kan je hier !

Wil je graag een bestelling plaatsen ? Bronwater kopen ? Water accessoires voor je drinkfontein kan je hier gemakkelijk bestellen. Maar evengoed vind je hier het zout voor je waterontharder. Klik dan op de button 'bestel nu' links op het scherm of klik hieronder. 

Culligan NV | Noordkustlaan 16 | 1702 Groot-Bijgaarden
​0800 94 004 | info@culligan.be

Klik hier om een bestelling te plaatsen

Heb je al gedacht aan een waterkoeler op leidingwater ?

Leidingwater kost gemiddeld 100 keer minder dan fleswater.

Bovendien krijgt het water een lekkere smaak dankzij de actieve koolfilter die onder meer slechte smaken, geuren, chloor, onkruid- en ongedierteverdelgers, fenylzuren, lood, aluminium, arsenicum, nitraten,... elimineert.

Ik wil een leidingwaterfontein !

Waterkoelers en waterverzachters prijzen je gelukkig !

Met een waterverzachter of waterontharder prijs je je echt gelukkig. Zo’n waterverzachter kost bovendien minder dan je denkt. Veel kalk in water (hard water) zorgt immers voor dichtgeslibde buizen en dan heb je echt een ontkalker nodig. Culligan geeft je het beste waterontharder advies. 
 

Een waterkoeler op kantoor ? Een waterfontein in de werkplek ? Of een drinkwatersysteem voor thuis ? Wij gaan op zoek naar een waterkoeler die al jouw noden behartigt. Culligan geeft raad in koelers op flessen of aangesloten op het leidingnet. De beste waterkoeler voor elk budget vind je hier ! Met een waterkoeler prijs je je meteen de hemel in.
 

 

Op zoek naar water oplossingen ?