Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Wat hebt u nodig?Wij geven advies op jouw maat. Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Gekoeld water altijd binnen handbereik

Je wil je gezin of je klanten steeds voorzien van vers bronwater zonder het gesleur met flessen en de bijhorende pmd-afvalberg? Dan heb jij een waterkoeler van Culligan nodig. Handig, makkelijk en altijd bij de hand. Vraag naar ons advies, wij raden je enkel aan wat jij nodig hebt.

Welke designtoestellen heeft Culligan te bieden ?

Culligan heeft zowel designtoestellen voor de particuliere als voor de professionele markt.

Deze toestellen kunnen gepersonaliseerd worden in de kleuren naar wens van de klant.

Het elegante type Family Cool is geschikt voor de particuliere markt en wordt voorzien van 12-liter flessen.  Voor de professionele markt is de performante FMAX waterkoeler verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleurencombinaties.

Wanneer en hoe worden de flessen bronwater geleverd ?

Culligan garandeert een stipte levering op een vaste wekelijkse leveringsdag.  De chauffeurs brengen de flessen tot op de gewenste plaats.  

Hoe gebeurt het hygiënisch onderhoud van een waterkoeler ?

De technische dienst van Culligan voert op regelmatige tijdstippen onderhouden uit op de koelers.  Bij de toestellen FMAX en EMAX wordt het volledige circuit dat in contact komt met water vervangen.  Dit garandeert een optimale hygiëne.

Hoe hoog ligt het energieverbruik van een waterkoeler met flessen ?

Het energieverbruik van een Culligan waterkoeler van het type FMAX14 met de optie heet water ligt meer dan 1/3 lager dan deze van onze concullega’s.

Ik heb een vraag Bekijk aanbod Ik wens een offerte