Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Waterfontein met gefilterd leidingwater

Van zodra je van het gemak van een leidingwaterkoeler hebt geproefd, dan is je waterfontein binnen de kortste keren jouw grootste verslaving. En gezonde verslaving dan nog!  Water bestellen is verleden tijd want je beschikt op ieder moment over een oneindige voorraad lekker water. Een waterkoeler huren kan al vanaf een beperkt budget. Contacteer ons voor een offerte op maat. 

 

Een ecologisch alternatief voor flessenwater

The best of both worlds lijkt ons, want leidingwater kost gemiddeld 100 keer minder dan fleswater. Bovendien krijgt het water een lekkere smaak dankzij de actieve koolfilter die onder meer slechte smaken, geuren, chloor, onkruid- en ongedierteverdelgers, fenylzuren, lood, aluminium, arsenicum, nitraten,... elimineert. 

Net als bij de waterkoelers op flessen kan je bij het gamma leidingwaterfonteinen opteren voor toestellen met koud water, warm en op kamertemperatuur. Heb je liever bubbels? Ook dat is een optie! Momenteel kan je tussen de verschillende mogelijkheden in het gamma ook spuitwater verkiezen. En er is nog meer. Je hebt de keuze tussen een inbouw waterkoeler, een toestel op een kast of een staand model. Klik hier om de verschillende toestellen te bekijken. 

Als rasechte water company kunnen we je degelijk advies geven over een waterkoelers op waterleiding voor thuis of op kantoor. Onze watercoolers prijzen je gelukkig !

Culligan biedt de mogelijkheid aan zijn klanten om de toestellen te integreren in het meubilair. Zo’n installatie kan zowel bestemd zijn voor een keuken thuis maar kan evengoed bedoeld zijn voor een selfservice voor honderden klanten. De waterdispensers vallen nauwelijks op en kunnen op enkele meters van het servicepunt worden geïnstalleerd.
 

In overeenstemming met de strengste Europese richtlijnen werken de leidingwaterfonteinen van Culligan zonder ozon. Daarenboven krijgen ze een waarborg van 2 jaar op wisselstukken en werkuren mee. 

Wat is de koelcapaciteit van een leidingwatertoestel ?

Culligan heeft een ruim gamma met verschillende koelcapaciteiten en voor verschillende doelgroepen.  Koelcapaciteiten beginnen vanaf ongeveer 25 liter gekoeld water  per uur en zijn verkrijgbaar tot 180 liter per uur.  Dus voor elke doelgroep is er een oplossing.

Alle Culligan leidingwaterfonteinen beschikken over een gesloten koelsysteem (direct chill) wat een grote koelcapaciteit en onberispelijke hygiëne waarborgt.

Op welke manier wordt het leidingwater gefilterd ?

Culligan heeft een eigen filter die in 4 stappen werkt.

  1. Filtering van onzuiverheden tot  0.5 micron: alle deeltjes die groter zijn dan 0.5 micron worden opgevangen door de filter.  Ook asbestvezels, deeltjes geoxideerd ijzer, cysten, algen, schimmels en de meerderheid van levende organismen worden tegengehouden.

     
  2. Filtering met actieve kool : deze natuurlijke stof verwijdert chloor en vermindert het aantal pesticiden, pcb, petrochemisch product,...

     
  3. Daarnaast bevat de filter zilverdeeltjes.  Deze natuurlijke zilverionen verhinderen dat er zich bacteriën gaan ontwikkelen op het filteroppervlak. 

     
  4. Geen kalk door voedende polyfosfaten.  Deze verwijderen de kalk niet maar zorgen er wel voor dat deze zich niet zal afzetten op plaatsen waar bacteriën zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld aan kranen en op het opvangbakje.

Welke voorzieningen zijn er nodig om een leidingwaterkoeler te kunnen plaatsen ?

Als er een afsluitbare kraan met ¾ duim buitendraad en een stopcontact aanwezig zijn, dan kan de plaatsing feilloos worden uitgevoerd  door de Culligan technieker.  Voor sommige toestellen is ook een afvoer vereist.  De technische dienst van Culligan kan op vraag van de klant ook instaan voor het plaatsen van de voorzieningen.

Welke toestellen zijn uitermate geschikt om flessen of karaffen af te vullen ?

Voor de horeca en de zorgsector zijn de toestellen NIAGARA het meest geschikt voor het afvullen van flessen. Met hun 3 tap systeem heb je de keuze tussen plat water (gekoeld en niet gekoeld) en spuitwater.  Dankzij hun hoge koelcapaciteit en hun groot debiet kan er snel gewerkt worden.  Voor kleinere doelgroepen is het toestel JET WG het meest efficiënte toestel.  Culligan beschikt tevens over een ruim assortiment herbruikbare glazen flessen en tritan flessen.  Deze kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen logo.

Ik heb een vraag Bekijk aanbod Ik wens een offerte