Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Waterkoeler op flessen

Kiezen voor een drinkwaterfontein, dat is kiezen voor het milieu. Het fleswater van Culligan is een natuurlijk en onbehandeld bronwater. Er bestaan verschillende formaten van flessen: 12 en 18,9 liter. Dat laatste formaat is het equivalent van 12,5 flessen van 1,5 liter. Denk maar eens aan de berg plastic die hier uitgespaard wordt. Onze eigen chauffeurs leveren het water tot bij jou. De levering is gratis vanaf een bestelling van 6 flessen. Een waterkoeler kopen of huren doe je bij Culligan !

 

Waterflessen voor waterkoeler: samenstelling water

Culliganwater wordt vooral op prijs gesteld voor zijn hoog calcium- en bicarbonaatgehalte en zijn laag zoutgehalte. Het water wordt zorgvuldig getest en streng gecontroleerd. Zijn hoge kwaliteit wordt bevestigd door het NSF-certificaat.

Hieronder beschrijven we de samenstelling van ons natuurlijk bronwater:

   
NA+ 18,9 mg/l
K+ 3,8 mg/l
NO³ 1,4 mg/l
CA ++ 60 mg/l
MG ++ 9,2 mg/l
pH 7,02
Totaal droogresten 236 mg/l

 

Maakt een grijs en kleurloos toestel je sip, wel kies dan voor een kleurrijk exemplaar. Klik hier om de verschillende kleuren te ontdekken. Dankzij het lekker bronwater drink je elke dag helder blue water. Het is aqua dat je vitaal houdt.

Water kopen was nog nooit zo makkelijk. Via onze bestelmodule op de website heb je in een mum van tijd je vers bronwater besteld.

De speciale kenmerken van het water worden minstens één jaar gewaarborgd. Zoals voor alle water, verdient het de aanbeveling het water te bewaren op een plaats die niet blootgesteld is aan licht en vriestemperaturen.

De flessen worden na gebruik grondig gereinigd zodat ze weer klaar zijn om opnieuw gevuld te worden.
De dop wordt omwille van hygiënische redenen slechts eenmaal gebruikt. Bovendien krijgt deze op regelmatige basis een andere kleur, om de rotatie van de flessen bij de klanten beter te kunnen opvolgen.

Elke waterfontein heeft zijn eigen kenmerken. Zo kan je opteren voor een fontein met warm water, koud of op kamertemperatuur. Ook spuitwater is een optie. Verschillende combinaties behoren ook tot de mogelijkheid.
Op gehuurde toestellen voert Culligan op regelmatige basis en helemaal gratis onderhoud uit.

Welke designtoestellen heeft Culligan te bieden ?

Culligan heeft zowel designtoestellen voor de particuliere als voor de professionele markt.

Deze toestellen kunnen gepersonaliseerd worden in de kleuren naar wens van de klant.

Het elegante type Family Cool is geschikt voor de particuliere markt en wordt voorzien van 12-liter flessen.  Voor de professionele markt is de performante FMAX waterkoeler verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende kleurencombinaties.

Wanneer en hoe worden de flessen bronwater geleverd ?

Culligan garandeert een stipte levering op een vaste wekelijkse leveringsdag.  De chauffeurs brengen de flessen tot op de gewenste plaats.  

Hoe gebeurt het hygiënisch onderhoud van een waterkoeler ?

De technische dienst van Culligan voert op regelmatige tijdstippen onderhouden uit op de koelers.  Bij de toestellen FMAX en EMAX wordt het volledige circuit dat in contact komt met water vervangen.  Dit garandeert een optimale hygiëne.

Hoe hoog ligt het energieverbruik van een waterkoeler met flessen ?

Het energieverbruik van een Culligan waterkoeler van het type FMAX14 met de optie heet water ligt meer dan 1/3 lager dan deze van onze concullega’s.

Ik heb een vraag Bekijk aanbod Ik wens een offerte