Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Zijn er nog vragen ?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

We beantwoorden met plezier al jouw vragen m.b.t. waterfonteinen en waterverzachters. 

Contacteer ons hier
Wat hebt u nodig?Wij geven advies op jouw maat. Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter.

Bronwaterfontein met spuitwater

Culligan biedt u een waaier aan fonteinen aan die allemaal de technologie gemeen hebben die u zuiver water garandeert. Koel, op kamertemperatuur of warm, het bronwater van Culligan wordt beschermd tot de laatste druppel. Vandaag kan u genieten van nog meer plezier dankzij de nieuwste generatie waterfonteinen met spuitwater. Door middel van een innovatieve technologie  biedt Culligan u een fontein aan die, bij één simpele druk op de knop, het bronwater omzet naar heerlijk en dorstlessend spuitwater. En dit allemaal tegen een zeer lage prijs!

Wat is de koelcapaciteit van een leidingwatertoestel ?

Culligan heeft een ruim gamma met verschillende koelcapaciteiten en voor verschillende doelgroepen.  Koelcapaciteiten beginnen vanaf ongeveer 25 liter gekoeld water  per uur en zijn verkrijgbaar tot 180 liter per uur.  Dus voor elke doelgroep is er een oplossing.

Alle Culligan leidingwaterfonteinen beschikken over een gesloten koelsysteem (direct chill) wat een grote koelcapaciteit en onberispelijke hygiëne waarborgt.

Op welke manier wordt het leidingwater gefilterd ?

Culligan heeft een eigen filter die in 4 stappen werkt.

  1. Filtering van onzuiverheden tot  0.5 micron: alle deeltjes die groter zijn dan 0.5 micron worden opgevangen door de filter.  Ook asbestvezels, deeltjes geoxideerd ijzer, cysten, algen, schimmels en de meerderheid van levende organismen worden tegengehouden.

     
  2. Filtering met actieve kool : deze natuurlijke stof verwijdert chloor en vermindert het aantal pesticiden, pcb, petrochemisch product,...

     
  3. Daarnaast bevat de filter zilverdeeltjes.  Deze natuurlijke zilverionen verhinderen dat er zich bacteriën gaan ontwikkelen op het filteroppervlak. 

     
  4. Geen kalk door voedende polyfosfaten.  Deze verwijderen de kalk niet maar zorgen er wel voor dat deze zich niet zal afzetten op plaatsen waar bacteriën zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld aan kranen en op het opvangbakje.

Welke voorzieningen zijn er nodig om een leidingwaterkoeler te kunnen plaatsen ?

Als er een afsluitbare kraan met ¾ duim buitendraad en een stopcontact aanwezig zijn, dan kan de plaatsing feilloos worden uitgevoerd  door de Culligan technieker.  Voor sommige toestellen is ook een afvoer vereist.  De technische dienst van Culligan kan op vraag van de klant ook instaan voor het plaatsen van de voorzieningen.

Welke toestellen zijn uitermate geschikt om flessen of karaffen af te vullen ?

Voor de horeca en de zorgsector zijn de toestellen NIAGARA het meest geschikt voor het afvullen van flessen. Met hun 3 tap systeem heb je de keuze tussen plat water (gekoeld en niet gekoeld) en spuitwater.  Dankzij hun hoge koelcapaciteit en hun groot debiet kan er snel gewerkt worden.  Voor kleinere doelgroepen is het toestel JET WG het meest efficiënte toestel.  Culligan beschikt tevens over een ruim assortiment herbruikbare glazen flessen en tritan flessen.  Deze kunnen gepersonaliseerd worden met een eigen logo.

Ik heb een vraag Bekijk aanbod Ik wens een offerte