Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren

Bespaar meer dan €500/jaar met een waterverzachter

Water op school 14
Waterkoelers met flessen of op de waterleiding ? 5Waterkoelers met flessen of op de waterleiding ? 5 Warm weer, drink water! 11Warm weer, drink water! 11

Water op school

Wil je als leerkracht graag leerlingen met een fris hoofd in de klas? Zorg dan dat ze voldoende water drinken!

Water drinken voor peuters en kleuters: maak het fijn!

Ben je al eens met een peuter of een kleuter in een wachtzaal terecht gekomen waar één van onze Culligan waterkoelers staat? Juist, ze krijgen dorst bij het zien van die knopjes alleen al. Een Culligan waterkoeler of waterfontein in je klaslokaal of schoolgebouw zet peuters en kleuters aan tot meer drinken!

Water drinken op de lagere school

De meeste lagere scholen in Vlaanderen hebben ondertussen frisdrank en fruitsap geweerd uit het aanbod en ook Wallonië volgt op de voet. Het aanbieden van gratis drinkwater op school zorgt voor leerlingen met een hogere concentratie en een betere algemene gezondheid. Als school een waterkoeler of waterfontein installeren biedt alleen maar voordelen.

Tieners meer water laten drinken

Niet drinken zorgt voor irritatie en vermoeidheid. En laten we eerlijk zijn, bij puberende middelbare scholieren is dat nu net niet wat we nodig hebben in het klaslokaal. Zorg ervoor dat leerlingen altijd toegang hebben tot drinkbaar water. Een waterfontein of waterkoeler zorgt ervoor dat geen enkele tiener nog het excuus kan gebruiken dat de waterfles thuis vergeten werd.

Drankenautomaat op school, hype of verleden tijd?

Verdelers van drankautomaten worden meer en meer geconfronteerd met de vraag naar een gezond aanbod. Een watercooler is het perfecte antwoord hierop. Of kies voor een alternatief dat nog meer milieuvriendelijk is: een waterfontein op leidingwater.