Moet ik een waterkoeler kopen of kan ik er ook een huren?

Culligan waterkoeler

Een waterkoeler op je kantoor, school, horecazaak of bedrijf? Al lang zijn waterkoelers, oftewel waterdispensers, een vaste waarde bij vele bedrijven. Waterkoelers zijn de nieuwe, gezondere koffiepauze: ze nodigen uit om voldoende water te drinken en zorgen voor dé smalltalk plek.

De juiste waterkoeler kiezen is niet altijd simpel. Wij maakten deze test om de keuzestress te verlichten. Nog steeds niet zeker? Kies er dan voor om een waterkoeler te huren. Alle waterkoelers van Culligan zijn zowel te koop als te huur. Benieuwd wat de beste optie is voor jouw bedrijf? Lees dan zeker verder.

Waterkoeler huren? Full option service

Bedrijven kunnen om verschillende redenen ervoor kiezen om een waterkoeler te huren. Soms is de prijs de doorslaggevende factor. Een waterdispenser huren betekent immers een klein, vast maandelijks bedrag betalen, in plaats van een grotere initiële uitgave. Een gehuurde waterkoeler kan ook een oplossing bieden voor bedrijven in expansie. Deze optie biedt immers flexibiliteit: naargelang de behoeftes van je bedrijf veranderen, kan je overstappen op een ander type waterkoeler.

Een toestel huren, dat betekent kiezen voor een full option service. Je waterdispenser wordt onderhouden door een Culligan technieker. Zo vergeet je nooit het toestel te onderhouden of de filter te vervangen. Bovendien bieden we je gratis standaard vervangingsservice aan. We hebben steeds alle waterkoelers in stock. Geen paniek dus, je zal nooit lang zonder zitten!

Waterkoeler kopen: jij weet wat je wilt

Weet jij heel goed welk type waterdispenser zijn plekje verdient in jouw bedrijf, dan is het uiteraard ook mogelijk om een toestel aan te kopen.

Een waterdispenser kopen betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Wij zorgen telkens voor de plaatsing en installatie van het toestel. Onderteken je een onderhoudscontract, dan neemt een Culligan technieker het onderhoud van de waterkoeler op zich, en dat helemaal gratis.

Het type onderhoud is afhankelijk van welk model waterdispenser je koos. Soms volstaat het om de onderdelen die in contact komen met het water te desinfecteren. Andere modellen worden tijdens het onderhoud vervangen. Alle technische interventies worden trouwens elektronisch bewaard. Indien je dit wenst, kan je dus snel de volledige historiek van je waterfontein bekomen.

De beste optie voor jouw bedrijf

Kort samengevat, een waterkoeler huren of kopen, dat hangt af van de unieke noden van jouw bedrijf. Huur je er een, dan kies je voor rust en flexibiliteit. Maar ook als je een waterkoeler koopt, kan je op de service van Culligan rekenen. Met een onderhoudscontract kan je op je twee oren slapen en ben je steeds zeker van professioneel onderhoud.

Eraan uit welke optie het best bij jouw bedrijf past? Dan rest je enkel nog het passende type te kiezen. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Snel geholpen