WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Culligan maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok MEER INFO

Bespaar meer dan €500/jaar met een waterverzachter

Hoeveel kalk bevat jouw leidingwater? Kom het hier te weten... 10
Voldoende water drinken bij dit lenteweer 13Voldoende water drinken bij dit lenteweer 13 Welk zout gebruik ik voor mijn waterontharder ?  8Welk zout gebruik ik voor mijn waterontharder ?  8

Hoeveel kalk bevat jouw leidingwater? Kom het hier te weten...

De hardheid van water kan veel implicaties hebben op het dagdagelijkse leven. Zo kan er zich kalk opbouwen in waterleidingen, waardoor ze vast komen te zitten. De kalk zal zich ook afzetten op kranen, spoelbak, glazen, servies,...en alles waar het mee in aanraking komt. Tenslotte zorgt de kalk er ook voor dat elektrische apparaten een pak minder goed werken. Om water te ontkalken voor het schade aanricht, kan je een waterverzachter of waterontharder installeren.

Om de hardheid van jouw leidingwater te weten te komen, kan je een wateranalyse laten uitvoeren door een specialist. Via een waterstaal kan hij exact te weten komen wat de waterhardheid bij jou thuis is.

Wil je nu al te weten komen of het water in jouw waterleiding te veel kalk bevat? Dan kan je gemakkelijk de waterhardheid per gemeente opzoeken, met deze handige tool heb je meteen een antwoord!