Deze site maakt gebruik van cookies zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen bij iedere nieuwe bestelling. OK

Zijn er nog vragen ?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

We beantwoorden met plezier al jouw vragen m.b.t. waterfonteinen en waterverzachters. 

Contacteer ons hier

Bezoek ons op BATIBOUW! Stand n° 07106!

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Vermijd kalkaanslag op nieuw materiaal ! Bezoek onze stand n°07106, Paleis 07, op Batibouw en geniet van mooie beurscondities!

Zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouw kan een waterverzachter geïnstalleerd worden. Onder het motto ‘het is nooit te laat’ kan een ontkalker immers op ieder moment zijn voordelen laten werken. Een waterverzachter zorgt er voor dat de levensduur van elektrische apparaten wordt verlengd, en dat ze optimaal werken. In dat opzicht lijkt de aanschaf van een waterverzachter ideaal bij het bouwen of verbouwen. Nieuwe elektrische apparaten werken dan op hun volle capaciteit, een waterverzachter zorgt er voor dat dat zo blijft.

Afhankelijk van je woonplaats zul je bij een bepaald waterverbruik meer of minder kalk ondervinden. De hardheid van het leidingwater ligt aan de basis hiervan. De exacte hardheid van het water laten bepalen doe je best door een specialist. De waterhardheid kan immers van gemeente tot gemeente, zelfs van straat tot straat anders zijn.