Voel je helemaal Culligan

Gun jezelf het zachtste water en je bedrijf de beste oplossing.

Kiezen voor Culligan, dat is kiezen voor een bedrijf met 80 jaar expertise. Voor fris, gefilterd water van topkwaliteit. Voor een gezond leven en een scherp geest. En voor een duurzame toekomst.  

Laat je overtuigen door onze waterkoelers, drinkwatersystemen en waterverzachters en kies voor Culligan.

 

Culligan bij je thuis

Een waterverzachter van Culligan in huis, dat voel je!

 

Dankzij het zachte water straalt je haar en huid als nooit tevoren. Ook je kledij voelde nog nooit zo zacht aan. En daar stopt het niet. Met een waterverzachter van Culligan hoef je je huishoudtoestellen nooit meer te ontkalken. Door het zout wordt alle kalk uit het water gefilterd, wat resulteert in het zachtste water. Alle waterverzachters vind je hier.

 

Een drinkwatersysteem van Culligan in huis, dat proef je! Plat, bruis of heet water zo uit de kraan? Met een drinkwatersysteem van Culligan is dat in een handomdraai geregeld! Onze professionele servicedienst komt bij je langs en tovert leidingwater meteen om in gefilterd, lekker water. Veilig,  geurloos en smaakvol!

 

 

Culligan op het werk

Op zoek naar een waterfontein op school? Of zoek je de geschikte leidingwaterkoeler voor je kantoor? Bij Culligan hebben we wateroplossingen voor elk bedrijf en elke sector. Een waterkoeler in je bedrijf houdt je werknemers gehydrateerd, gezond en fit. Bovendien verklein je je ecologische voetafdruk en spaar je heel wat geld uit. Ontdek al onze waterkoelers hier.

 

Geef jouw bedrijf vandaag nog de frisse boost die het verdient. Vraag hier een offerte aan.

Snel geholpen