Waterdispensers

Minder dan
0,01 euro/L*

*gem. waterprijs in België

Waterdispenser

Verklein je ecologische voetafdruk met een Culligan waterdispenser.

Een waterkoeler voor bedrijven? Of graag een waterdispenser thuis? Met de Culligan waterdispensers zit je perfect! Met ons tafelmodel ben je altijd zeker van vers en gefilterd leidingwater. De waterdispenser op leidingwater biedt verschillende mogelijkheden. Door de filtering van het leidingwater in drinkbaar kraanwater kan je zelf je gewenste water kiezen: koud water, warm water, bruiswater ... deze waterdispenser kan het allemaal.

 

Wist je dat een waterdispenser op leidingwater ook ecologisch veel voordeliger is? Door gebruik te maken van gefilterd leidingwater, zijn plastic flessen verleden tijd. Nieuw in ons gamma zijn de handsfree modellen. Dankzij contactloze bediening via een sensor zijn deze waterkoelers extra hygiënisch. Ontdek al onze waterkoelers voor bedrijven en kies de waterdispenser die het best bij jouw onderneming past. Robuust, modern en ergonomisch, met groot debiet of liever compact en handsfree? Wat je keuze ook is, met de Culligan waterkoelers krijgt je onderneming een frisse boost.

Belgische ondernemers
kiezen voor Culligan

“Een gezonde levensstijl hoort bij onze bedrijfscultuur. Culligan helpt onze mensen meer water drinken.”

Stefanie Dutry

Zaakvoerster van Let’s Work

“Zeer tevreden over de omschakeling naar leidingwater. Perfecte service en gebruiksvriendelijk!”

Dieter De Weduwe

Diensthoofd boekhouding De Mandel

“Met Culligan starten onze werknemers hun werkdag fris en vol energie.”

Patrick Meeuwissen

CEO Serso

Bedrijven die een waterdispenser kopen of huren dragen niet enkel bij aan de gezondheid van hun werknemers maar ook aan het milieu. Het vermijden van PET-flessen zorgt voor veel minder leeggoed. Zo verkleint de afvalberg én jouw ecologische voetafdruk!

Onze producten

“Ik neem graag tijd voor mijn klanten, er zijn vele opties en mogelijkheden, vandaar dat we altijd liever persoonlijk en vrijblijvend langskomen”

Wim Van Rysseghem - Sales Manager

Meer info? Vul in en 
krijg onze gratis expertise.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Snel geholpen