Waterdispensers

Minder dan
0,01 euro/L*

*gem. waterprijs in België

Waterdispenser

De waterdispenser van Culligan, dat is dag in dag uit genieten van heerlijk gezuiverd en fris water. Zowel thuis als op het werk!

Een waterdispenser bij je thuis

In een handomdraai tovert Culligan gewoon kraantjeswater om in gefilterd, bruis, gekoeld of heet water! De voordelen van een drinkwatersysteem bij je thuis:

  • Op-en-top gezuiverd drinkwater: Merk je soms een vieze smaak of geur op aan je drinkwater? Aangenaam is dat niet. De krachtige filters van Culligan zuiveren alle slechte stoffen, zoals chloor, bacteriën of pesticiden, uit het water waardoor enkel het zuiverste en puurste water overblijft. En dat proef je!

  • Heet water zo uit de kraan: Snel nog wat pasta koken? Met een watersysteem van Culligan hoef je geen halfuur meer achter je fornuis te staan. Of zin in een theetje? Eén druk op de knop en genieten maar.

  • Bruis en gekoeld water: Niet iedereen drinkt graag water. Een gekoeld of bruisend drankje zal ervoor zorgen dat je zeker genoeg water op een dag drinkt.

Ook voor de installatie kan je op beide oren slapen. De fullservice dienst van Culligan komt het systeem bij jou thuis installeren.

 

Ontdek hier de drinkwatersystemen voor bij je thuis.

 

Waterdispensers voor bedrijven

Slim ondernemen? Da’s een Culligan aannemen! Ja, ook voor bedrijven is een waterdispenser een excellente investering, en wel om deze redenen:

  • Bye bye bacteriën en virussen: De hoogwaardige filters in onze waterdispensers zorgen voor drinkwater van de hoogste kwaliteit. Nieuw in ons gamma zijn de handsfree modellen. Dankzij contactloze bediening via een sensor zijn deze waterkoelers extra hygiënisch. Ideaal voor in een zorginstelling of een wachtkamer van een dokterspraktijk.

  • Voor een groener bedrijf: Wist je dat een waterdispenser op leidingwater ook ecologisch veel voordeliger is? Door gebruik te maken van gefilterd leidingwater, verkleint de afvalberg en jouw ecologische voetafdruk!

  • Houd je personeel gezond en fit: Hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen. Het zijn maar enkele symptomen door een tekort aan vocht. Met een waterdispenser in de buurt, zullen je medewerkers veel sneller de koffie en frisdranken laten staan en kiezen voor het gezonde alternatief: gekoeld (bruis)water.

  • Bespaar veel geld uit: Leidingwater in België kost gemiddeld minder dan €0,01/liter. Eenmaal geïnstalleerd, is een waterdispenser op leidingwater dus erg voordelig. Ook alle opslagkosten zijn vanaf nu verleden tijd!

Ontdek al onze waterkoelers voor bedrijven en kies de waterdispenser die het best bij jouw onderneming past. Robuust, modern en ergonomisch, met groot debiet of liever een compact tafelmodel en handsfree? Wat je keuze ook is, met de Culligan waterkoelers krijgt je onderneming een frisse boost.

 

 

Waterdispenser op leidingwater of op fles

Gekoeld en gezuiverd (bruis)water zo uit de kraan? Ja hoor! Een leidingwaterkoeler wordt rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Nooit meer sleuren met flessen, geen transportkosten meer en een oneindige voorraad water. Sounds like heaven!

 

Is er geen waterleiding in de buurt? Dan is een waterkoeler op fles de beste oplossing. Enkel een stopcontact zoeken, de waterfles op de waterdispenser plaatsen en je kan drinken.

Belgische ondernemers
kiezen voor Culligan

“Een gezonde levensstijl hoort bij onze bedrijfscultuur. Culligan helpt onze mensen meer water drinken.”

Stefanie Dutry

Zaakvoerster van Let’s Work

“Zeer tevreden over de omschakeling naar leidingwater. Perfecte service en gebruiksvriendelijk!”

Dieter De Weduwe

Diensthoofd boekhouding De Mandel

“Met Culligan starten onze werknemers hun werkdag fris en vol energie.”

Patrick Meeuwissen

CEO Serso

Bedrijven die een waterdispenser kopen of huren dragen niet enkel bij aan de gezondheid van hun werknemers maar ook aan het milieu. Het vermijden van PET-flessen zorgt voor veel minder leeggoed. Zo verkleint de afvalberg én jouw ecologische voetafdruk!

Onze producten

“Ik neem graag tijd voor mijn klanten, er zijn vele opties en mogelijkheden, vandaar dat we altijd liever persoonlijk en vrijblijvend langskomen”

Wim Van Rysseghem - Sales Manager

Meer info? Vul in en 
krijg onze gratis expertise.

Ben je bestaande klant of nieuwe klant?
Ik ga ermee akkoord om per mail en/of telefonisch gecontacteerd te worden. Lees hier onze privacy policy.
Snel geholpen