Blog

In the picture

Zomer in je glas met Culligan

Zomer, zon, hoge temperaturen en… daarbij niet vergeten voldoende water te drinken. Doet het denken aan een mogelijke hittegolf je ook al zweten? In dat geval is het heel erg belangrijk om je lichaam voldoende te hydrateren. Een goede regel is om dagelijks 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dat klinkt misschien saai, maar dankzij onze tips zit de zomer voortaan ook letterlijk in je glas.

Wees een water warrior tijdens Mei Plasticvrij!

Wereldwijd worden niet enkel elke minuut 1 miljoen plastic waterflessen gekocht, maar komt er ook één volledige vrachtwagen vol plastic in de oceanen terecht. Culligan wil samen met jou de strijd aangaan tegen wegwerpplastiek tijdens Mei Plasticvrij! Ontdek in deze blog hoe dat kan.

Mei Plasticvrij

De maand mei staat ook bij ons in het teken van 'Mei Plasticvrij'!

Alles wat je wilt en moet weten over een Culligan waterkoeler

Een gezonde werknemer is vaak ook een gelukkige werknemer en daar is water een belangrijk onderdeel van. Het plaatsen van een waterdispenser biedt je hiervoor de ideale optie. Culligan beschikt voor je steeds over een gepaste oplossing op maat.

Kan ik een waterkoeler huren?

Waterkoeler huren? Bij Culligan kan je ervoor kiezen om een waterkoeler te huren of te kopen. Ontdek alles over de voor- en nadelen van elke optie.

Verschil leidingwaterkoeler en flessenwaterkoeler?

Een leidingwaterkoeler filtert en koelt leidingwater, een flessenwaterkoeler gebruikt drinkwater uit flessen. Maar daar stopt het niet.

Snel geholpen