Blog

In the picture

What's your flavour?

3 recepten voor Detox Waters, hydraterend en rijk aan vitaminen, om op een natuurlijke manier jouw lichaam te reinigen en moeiteloos te hydrateren!

5 tips om hitte op kantoor te bestrijden

Het belang van een goede hydratatie is een terugkerend en diep gevoeld thema. Gehydrateerd blijven tijdens de werkdag bevordert niet alleen de natuurlijke functies van het lichaam, maar zorgt er ook voor dat je helderder kunt denken, je concentratie op peil kunt houden en beter bestand bent tegen vermoeidheid.

Nieuwe samenwerking met Chilly's!

DUURZAAMHEID, STIJL EN INNOVATIE GECOMBINEERD MET HYGIËNISCHE HYDRATIE!

Een exclusieve samenwerking tussen Culligan & Chilly's met de vernieuwde Series 2 herbruikbare fles met de ­­BioCote®-antimicrobiële technologie.

The future is green...and so are we!

Bij Culligan beseffen we dat bedrijven een essentiële rol spelen in het creëren van een duurzame, leefbare wereld voor onszelf én volgende generaties. Daarom zetten we dagelijks bedrijven in beweging om door onze drinkwatersystemen slimmer te ondernemen en bewust te kiezen voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Het gefuseerde bedrijf levert schoon, duurzaam drinkwater aan meer dan 100 miljoen consumenten en zorgt voor een besparing van meer dan 40 miljard plastic flessen per jaar. 

Zomer in je glas met Culligan

Zomer, zon, hoge temperaturen en… daarbij niet vergeten voldoende water te drinken. Doet het denken aan een mogelijke hittegolf je ook al zweten? In dat geval is het heel erg belangrijk om je lichaam voldoende te hydrateren. Een goede regel is om dagelijks 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dat klinkt misschien saai, maar dankzij onze tips zit de zomer voortaan ook letterlijk in je glas.

Snel geholpen