Blog

In the picture

Wees een water warrior tijdens Mei Plasticvrij!

Wereldwijd worden niet enkel elke minuut 1 miljoen plastic waterflessen gekocht, maar komt er ook één volledige vrachtwagen vol plastic in de oceanen terecht. Culligan wil samen met jou de strijd aangaan tegen wegwerpplastiek tijdens Mei Plasticvrij! Ontdek in deze blog hoe dat kan.

Mei Plasticvrij

De maand mei staat ook bij ons in het teken van 'Mei Plasticvrij'!

World Water Day | Spaar drinkwater met een waterkoeler

In een wereld die heel drastische veranderingen ondergaat, is zuinig gebruik van grondwater van cruciaal belang. De komende jaren zal elke bewoner op aarde geconfronteerd worden met de gevolgen van waterschaarste en watervervuiling, ook wij in België. Het is één van de redenen waarom de jaarlijkse World Water Day in het leven geroepen werd. 

Het ‘blauwe goud’ vormt vandaag de belangrijkste bron van leven, en we moeten water ook zo behandelen. Er zijn de stijgende waterfacturen en sporadische watertekorten, dus een bewustzijn over onze watervoetafdruk is in een huidige maatschappij noodzakelijk. Hoe kan jij water besparen op kantoor? We geven enkele tips. 

5 voordelen van een waterdispenser voor jouw bedrijf

Een waterfontein op kantoor, in het atelier of in de eetruimte van je bedrijf is een slimme keuze. Niet alleen stel je er je werknemers en klanten tevreden mee, het is ook positief voor de werking van je bedrijf. Hoe dan? Ontdek hier de 5 voordelen.

5 redenen waarom leidingwater gezond is

Dat je lichaam dagelijks water nodig heeft, moeten we je niet vertellen. Dagelijks drink jij ongeveer 1,5 liter water om te hydrateren en goed te functioneren. Maar drink je dan kraantjeswater of zweer jij, net als velen, bij flessenwater? Dat leidingwater minder gezond is, is alvast een fabeltje. Waarom? Hieronder wordt het druppelsgewijs duidelijk.

 

Wat is PFOS en hoe schadelijk is het?

Elke dag horen we meer gevallen van vervuilde grond en grondwater en het lijkt zich steeds meer te verspreiden. Wat betekent dit nu voor ons en wat kunnen wij eraan doen? Even de belangrijkste zaken op een rijtje.

Snel geholpen